2kreski napisał(a):..............którego matka została sprzedana ( informacja z zkwp oddział Poznan) w wieku 6 lat, po swoim ostatnim możliwym wg zasad związku miocie..........
2kreski napisał(a):PS. Żeby odpowiedzieć na moja skargę do Rzecznika związek nie znalazł jeszcze czasu... a nie jest też zobligowany żadnym terminem.
aneczka2014 napisał(a):> Natomiast już sam zakup Coco nie wyglądał tak kolorowo niestety ale to już wie najlepiej 2kreski o czym nie wiadomo dlaczego nigdy nie napisała na forum.Hodowli na oczy nie widziała a do powiedzenia ma najwięcejJak można się wypowiadać na temat czegoś,czego się nie widziało-tego nie rozumiem
2kreski napisał(a):Kresko, fakt jest faktem Corneli Czandori nie ma już w hodowli. Powiedz mi kto tak robi? Czy Ty sprzedała byś swoją suke po 6 lub 8 latach? Czy tak jest w innych znanych Ci hodowlach?
Bo jeżeli tak, to przeraża mnie ten światek.
Odnośnie terminów, podlinkowany przez Ciebie regulamin dot. postepowania przed sądem kolezenskim, WSZCZĘTEGO na wniosek Rzecznika. W mojej sprawie Rzecznik nie wszczął postępowania ani nawet nie odpowiedział na skargę. I tu niestety nie mogę znalesc żadnych uregulowań prawnych, które by okreslaly graniczne terminy odpowiedzi na tego typu skargę.
Jeżeli jednak czegoś niedopatrzylam a możesz mnie nakierowac, to chętnie skorzystam.
W razie jednak potraktowania mojej wypowiedzi jako pomówienia, chętnie przedstawię dowody na poparcie tego co pisze w sądzie. Naprawdę pozostaję do dyspozycji :)
Mam też PRZYPUSZCZENIE o marnej socjalizacji, na co wskazywało wiele zachowań psa ( pamiętaj ze Coco była w hodowli dłużej niż twoja suczka ) no ale tego oczywiście nie mogę udowodnić.
Powrót do Akcje na rzecz zwierząt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość