No cóż, od czego by tu zacząć...

Jako że dawno mnie tu nie było, miło popatrzeć na wakacyjne zdjęcia Waszych piesków, aż się człowiekowi ciepło robi, szczególnie że za oknem już ziiiiiiimno.
Miło widzieć nowe twarze. Prześledziłam galerię Emi, super patrzeć jak rośnie. Z Boominką jestem już ponad rok, a już prawie nie pamiętam jak to było, jak była jeszcze mała. Mam wrażenie że od zawsze ze mną jest

Super również widzieć nowego entlika - Nirę :) Jest naprawdę przeurocza! Mam nadzieję że na bieżąco będziemy mogli oglądać sunię na zdjęciach

Filmik z Mikim i kotem mnie powalił (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) :D Fajnie popatrzeć na taką współpracę :)
Sylwia napisałaś : W domu to anioł. Kocha gości, chociaż trochę ich terroryzuje, bo musi być w centrum uwagi i głaskany bez końca. Pcha się na kolana, przynosi wszystkie swoje piłki po kolei.
U nas jest po prostu identycznie!
Obrazek został zmniejszony.Z dziećmi Boom już nie ma najmniejszego problemu. Jak była mała to nie wiedzieć czemu strasznie się ich bała i jak tylko podchodziły bliżej to je obszczekiwała. Przestał być to problem dopiero gdy wyprawialiśmy rodzinnego grilla, na którym była 3letnia Iga. Z początku Boominka oczywiście szczekała, jednak po jakimś czasie zaczęła się nią nieśmiale interesować, a po 2 godzinach bawiły się już razem w najlepsze :D. W wakacje również Boom miała kontakt z dziećmi i zainteresowaniem śledziła ich poczynania
Obrazek został zmniejszony.
Obrazek został zmniejszony.Poniżej kilka zdjęć z wakacji nad morzem, gdzie przez 2 tygodnie razem z Boominką mieszkałyśmy w namiocie :D
Obrazek został zmniejszony.A takiego przystojniaka spotkaliśmy w Gdyni na plaży dla psów
Obrazek został zmniejszony.Kilka zdjęć z nad jeziorka:
Obrazek został zmniejszony.Jak wyjechaliśmy na wakacje do rodzinki, Boom miała towarzystwo swojego gatunku

Obrazek został zmniejszony.A jak nigdzie nie wyjeżdżałyśmy to spacerowałyśmy po naszych okolicach
Obrazek został zmniejszony.Dobrą alternatywą dla spacerów są też przejażdżki konne
Obrazek został zmniejszony.Jeśli pogoda nie dopisuje to znajomych zapraszamy do siebie