Chciałam tylko tak troszeczkę pochwalić się

, że Emi trzykrotnie zdobyła już tytuł Zwycięzcy Młodzieży na wystawach krajowych - w Bydgoszczy (13.02) i w Chojnicach (31.07) oraz międzynarodowej w Warszawie (10.07), więc składamy stosowny wniosek do Zarządu Głównego ZKwP...! Mam nadzieję, że będziemy mogły za jakiś czas pochwalić się odpowiednim dyplomem.

Cieszę się bardzo, bo ćwicząc chodzenie na ringówce przed wystawami, jestem cała w stresie

, ponieważ Emi nie chodzi tak, jak powinna, chwytając mnie np. za kolano, świetnie się przy okazji bawiąc. Jednak postawę ma wzorcową. W kolejnym tygodniu jest odwrotnie - pięknie chodzi, ogon zakręcony na grzbiecie, a stoi jak kupka, za przeproszeniem, nieszczęścia. Jest wystawa. Wychodzimy na ring i...? Emi wie, po co wyszła - pięknie chodzi i modelowo stoi!

A Ja jestem szczęśliwa i później obie radośnie się śmiejemy, bo przecież appki to śmiejące się psiaki. W tym miejscu ukłony dla właścicieli hodowli CZANDORIA

- dziękuję za cudownego psa, a także za cierpliwość w udzielaniu odpowiedzi na mnóstwo pytań przed zakupem i po zakupie Emi. Teraz widzę i umiem dostrzec cechy jej rodziców w jej zachowaniu,ponieważ wcześniej poznałam Jukę i Alusia.
Gotowa do drogi. To nic, że bagażnik nie jest mój, tylko tylna kanapa w samochodzie, ale wskoczę tak na wszelki wypadek, żeby mnie pani nie zapomniała zabrać...
Obrazek został zmniejszony.Taka jestem grzeczna
Obrazek został zmniejszony.