Ooooo Karolina wyszło na jaw po co te grille urządzacie....Łobuzy
No są coraz większe, śliczne, cudne, puchate i włażą mi na głowę. Dzisiaj były się zaszczepić. Wykazały się spoko-luzem. Zaczęły nawet czytać literaturę weterynaryjną w gabinecie.
Halinko -jak ten czas leci...... dopiero sie urodzily a to juz 6 tygodni .Piekne sa i takie mocno kudlate a Maisa urocza zreszta wszystkie oj .....
Widzialam chlopakow w Poznaniu -dzielnie walczyli ,szukalam Ciebie ,polapalam sie dopiero na ringu i to dopiero jak szli do oceny
Małgosiu mnie nie było w Poznaniu. Chłopaki sami musieli walczyć. Stres zeżarł ich obu z tym że Ryśka bardziej
Kudłatki za pochwały dziękują
Wczoraj mieliśmy dzień nieprzyjemny bo było tatuowanie. Przegląd był przyjemny a najprzyjemniejsze były odwiedziny matki chrzestnej miotu czyli Sylwiaczka naszego. Biedna jako że ominęło ją patrzenie jak rosną puchate kulki to chociaż przyjechała obejrzeć malszki jak wyglądają. Bardzo się wszyscy cieszyliśmy. Sylwia przyjeżdżaj zawsze
Sylwia i Maisa
Sylwia ujeżdża Borę
Wiesz Sylwia mówiłam ci, że jak Bora przyszła z tym czarnym nosem to pewnie już gdzieś gniazdo buduje? Obszukałam dzisiaj podwórko i ma już dwa prawie gotowe
Acha,wiec sa gniazda,znaczy sie ladowanie bocianów z maluszkami dla Borci juz blisko Filmik super,psiaczki ,ze ach! i och!Buziaczki dla wszystkich kniejaczków
Strasznie nam szkoda, że Maisa nie trafi do nas. Mąż już nawet nie wspomina, że ma łatkę, podoba mu się ogromnie - tylko ten dom nam uciekł. Kurczę no. Jest słodka i od razu chwyta za serce. Może jeszcze zdarzy się cud i znajdziemy mały, biały domek na wsi dla nas, naszego stadka i Maisy ( chlip)
Karolina przekażę informację o grillu może pan się zdecyduje
No Asiu nie zawsze układa się po naszej myśli niestety. No z plamki to mąż nie ma co rozpamiętywać bo w tej chwili to połowy jej już nie ma a za parę miesięcy to całkiem wspomnienie będzie. Myślę, że w końcu wasze marzenia się spełnią
No mam nadzieję, że się znajdzie wkrótce jej pan. Ponoć każdy pies ma przypisanego dla siebie swojego właściciela. No właściciel Maisy się zagapił ale myślę, że wkrótce się obudzi
Matko Asia szukaj tego domu ,moze jeszcze zdążycie !!!!Maisy daje wam caly czas fory,ona jest przesliczna,(takie mini plamki kochana znikaja zanim sie obejrzysz ,widac je teraz ,bo bialy wlos jest dluzszy,potem zostanie Ci parę pojedyńczych kłaczków na pamiatkę) to prawdziwy fart,ze jeszcze jest wolna