Boss - sierściuszek

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Postprzez Roxanka » 2007-11-29, 19:54

Piękne zdjęcia, ale filmiki mnie powaliły. :-) Pstrykaj Kasia fotki, bo mała będzie szybko rosła.
Roxanka

Ostrzeżeń: 0
psy: TUNDRA Maltabar [']

Postprzez AT » 2007-11-29, 20:41

Taaak, jak to mawia moja Bratanica (która mieszka z pekińczykiem) małe jest wredne ;-) po tym co tu zobaczyłam mogę tylko jeszcze dodać, że wyrachowane - obszczeka, przegoni ale jak się ogrzać trzeba to do dużego się przytula...
Mała jest cudna.
(do Bosia: jak jej jednak będziesz miał dosyć to oferujemy azyl, Mufka Cię nie przegoni nawet jak zajmiesz jej ulubione miejsce)
Kasia no i proszę jeszcze o zdjęcia Dużego w jego nowym spanku (o ile mu się spodobało tak jak to mikrusowe ;-) )
AT

psy: Mufka (*)

Postprzez Kasia » 2007-11-29, 20:56

Asia i ze spankiem mamy problem :evil: mój pierwszy na allegro - gośc do tej pory mi nie przysłał! Jesli do jutra nie przyjdzie (twierdzi ze wysyłke zrobił 15 - tego) to mu powiem ze moze sie juz nie wysilac i kupie cos droższego ale u pewnego sprzedającego...

Mała przesyła mrugnięcie okiem (pewnie też chetnie by Mufiasta odwiedziła, posłanka TO JEST TO co małe wampirki lubią najbardziej).

A wiecie co jest smieszne? ze to jest nasz pierwszy pies który śpi w posłanku - calutka noc. Raz spała ze mną a teraz juz cały czas u siebie. I ćwiczymy kliker - od kiedy to robimy okazało sie, ze Lunanie jest tak głucha jak myslałam :shock:

Normalnie rewolucja w domu...
Kasia

Postprzez AT » 2007-11-29, 22:45

Kasia napisał(a):Mała przesyła mrugnięcie okiem (pewnie też chętnie by Mufiasta odwiedziła, posłanka TO JEST TO co małe wampirki lubią najbardziej).

Kasia Mufoląg marzy o takiej małej przyjaciółce więc pewnie jak już by ją mogła gościć to mała by musiała zostać u nas na zawsze :-) i oprócz wyrka oddała by jej też michę (pewnie bardziej do kąpieli) i kość, i wszystko za takie buzi jak dostał Bosiek. To co ona wyprawia żeby pekinka mojej Bratowej choć na sekundę przestała się jej bać i podeszła bliżej jest nie do opisania.
Fajnie macie z tymi piecholcami. Ech, może my też tak kiedyś będziemy mieli...
AT

Postprzez Kasia » 2007-11-30, 16:03

Asia z michami to jest tak, ze mała najabrdziej lubi ta Bosiową - najwiekszą :lol: Zabierajcie Mufolka i zapraszamy - gwarantuję, ze mała zapewni jej te wszystkie "goniące" atrakcje...

Żeby nie było, ze moje psiury to takie oszołomki to proszę - dowód na symbiozę:
Obrazek

Narzekałam narzekałam i po ponad dwóch tygodniach doczekałam się legowiska, które Bosio od razu pokochał:
Obrazek

Trochę sobie w borde pluję, ze mogłam większe kupic ale wtedy pół pokoju by mi zajeło...Z jakosci - materiał, miękkość jestem super zadowolona jakosciowo - rewelacja

No i tradycyjnie przemycam zajaczka :mrgreen: który tylko łypnał wielkim okiem (od razu Was uspakajam, ze jej nie wypadło) i zasneła dalej...ciekawe czy z tego legowiska tez Bosia wyprosi :-?

Obrazek
Kasia

Postprzez Kasia » 2007-11-30, 16:05

Oczywiście pluję sobie w brode nie w bordę i nie w mordę :lol: :mrgreen:
Kasia

Postprzez Bernerin » 2007-11-30, 16:06

Kasia, widze, ze Boss stanal na wysokosci zadania, a co na mala Luna??? Masz jakies foty?
Bernerin

psy: Kiss i Ronja (CKCS)

Postprzez Kasia » 2007-11-30, 16:10

Luna jest najlepsza przyjaciółką małej. Bawią się razem, Lusia pokazuje cycorki, Layla po niej skacze - mozna na nie godzinami patrzeć. niestety filmik który nagrałam z niewiadomych przyczyn jest ciemny jak noc.genralnie jestem pod wrazeniem ze Histeryczka tak pokochała Zająca. Jak mała za bardzo jej dokucza to po prostu Lunka robi hops na wyższy poziom (kanapa) a tu juz Zajączek wstępu nie ma (na razie bo jeszcze nie umie wskoczyc)...
Poza tym Luna kocha Laylę za karmę - zawsze małej cos spadnie w trakcie jedzenia atwedy mozna zapolowac na ta pyszną szczeniaczkową karmę :mrgreen:
Kasia

Postprzez Bernerin » 2007-11-30, 16:13

Ach tak... niedaleko pada cavis od cavisia...
albo... cavisie zawsze chodza parami...
albo... co dwa cavisie to nie jeden... :mrgreen:
Bernerin

Postprzez Kasia » 2007-11-30, 16:14

haha Asia no mam nadzieje ze sobie to weźmiesz do serca!! czekamy na drugiego u Was!!
Kasia

Postprzez saganka » 2007-11-30, 16:47

Mniam! Piekna i Bestia? Czy Piekny i Bestia?? ;-) :lol:
saganka

Postprzez Cefreud » 2007-11-30, 16:51

Bestii wiecej poproszę.tej czarnej :mrgreen:
Cefreud

psy: CeFreud (*),Wall-e i Kubuś-sz koty,Pimki(*)

Postprzez bea » 2007-11-30, 18:46

Kasik wiecej zdjęć!!!Pięknie tam u was i przytulnie :-D Ucaluj cudownego Bossia i przecudnej urody panienkę!No mam nadzieje,ze dochowasz sie od księżniczki równie pieknego potomstwa i moze za jakieś 2 ,3 lata zapiszemy sie na taka sliczosc,chyba,ze wersja rubinowa przeważy :mrgreen: ,chyba,ze rozwiaze ten dylemat zakupujac dwie panienki i juz na miejscu bede rozwazała wyzszosc jednego umaszczenia nad drugim :-P
bea

Postprzez Natalia i Galwin » 2007-11-30, 19:15

Kasiu - ona jest piękna :!: :!: Ogromne gratulacje :!: Boss i Lunka odmłodnieją przy niej - zobaczysz, za rok to ona będzie najpowżniejsza z całego towarzystwa :lol:
Natalia i Galwin

psy: Galwin (*)

Postprzez Kasia » 2007-11-30, 20:51

Dzięki Natalka :oops:
Kasia

Postprzez inbloom » 2007-11-30, 21:02

Kasiu, jestem pod wrażeniem! ślicznie się Bossio z małą komponuje :mrgreen:
inbloom

psy: Bosman(*) Chaber (*) Felu

Postprzez monarucza » 2007-11-30, 21:40

Kasia , Bosiowi chyba coś się do ciałka przykleiło kudłatego. Super duecik jak Flip i Flap :)
monarucza

Postprzez AT » 2007-11-30, 21:42

Kasia napisał(a):Asia z michami to jest tak, ze mała najabrdziej lubi ta Bosiową - najwiekszą :lol: Zabierajcie Mufolka i zapraszamy...
...Narzekałam narzekałam i po ponad dwóch tygodniach doczekałam się legowiska, które Bosio od razu pokochał...
Trochę sobie w brode pluję, ze mogłam większe kupic...

Kasia nas lepiej nie zapraszać bo my z tych jesteśmy co dużo podróżują i kiedyś gdzieś jadąc możemy faktycznie wpaść na kawę ;-) .
Bosio wygląda na szczęśliwego w nowym wyrku a co do rozmiaru to mogę napisać tylko: a nie mówiłam ;-) :mrgreen:
AT

Postprzez nugatika » 2007-12-02, 01:14

noo w końcu sie dokopałam na tym forum do jakis nowych cavisiastych zdjęć :mrgreen:

Kasia - mała PIĘKNA! :-D
nugatika

psy: Bystra, Nutka, niedźwiedz berneński Nugat {*}

Postprzez Bernerin » 2007-12-02, 12:43

nugatika napisał(a):noo w końcu sie dokopałam na tym forum do jakis nowych cavisiastych zdjęć :mrgreen:

Chyba za malo kopalas :lol:
http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?t=1275&postdays=0&postorder=asc&start=15
Zapraszamy pieknie! :mrgreen:
Bernerin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków