cudne zdjęcia.Małgosiu a próbowałas może zaprząc berna do sanek?Freud ciągnie i sanek i wózek,ale tylko jak sie go prowadzi.Tak,zeby jak haszczak ciagnął mowy nie ma-siada na ziemi i patrzy na mnie z politowaniem...
Bernenczyk pociagnie sanki jak ktos pojdzie z nim z boku lub przodu samodzielny spacer bern + sanki+czlowiek na sankach nie wychodzi ,ale juz we dwie osoby fajnie -tylko ja wole bernenczyka przypiac do nart biegowych -to jes zabawa ,ale tez we dwie osoby jak bedzie snieg napewno zrobimy zdjecia.
A tu jeszcze jedno z serii kanapowej
Totalna inwazjia,Chlop Ci na psy zszedł Ps.Ruda jest superzasta,prawdziwie zaborcza sztuka Ps.Ja myslałam,ze kocio juz u Was....nad czym sie zastanawiacie,bedzie fajnie- para tygrysów super!.Nie mówiac juz o tym jaka frajda dla nas,ze bedziemy sobie mogli popatrzeć na CAŁY TEN ZGIEŁK bezpiecznie z ekranikow komputera.Meggy nie daj sie prosic publice kup nam tygrysa w wersji meskiej,niech Bubu zawita na zawsze w obsadzie super produkcji"Majowe Skarby",czego wam i nam zycze na Nowy Rok!
Mamy troche sniegu ,wiec bylismy na nartach I powiem wam ze jestem coraz bardziej przekonana ,ze bernenczyk tez pociagnie sam na komende Nasze juz sie troche osluchaly przy huskich,i dzis reagowaly no go,go i Ben glownie na
-biegaj! W ogole uawzam ze chlopaki zdecydowanie lepej sie sprawdzaja w takich zabawach!!! Niunia dwa razy sie sama "wypiela" ,a to zaplatala sie w krzaki,a to za osro machalam kijkami!...a to znowu cos ladnie pachnialo......
zaczynamy Pierwszy raz przypielam sobie oba bernenczyki do nart .Mielismy wiec dwa powazne zaprzegi
zanim nie zaczęłam zaglądać do Waszej galerii to Tuszyn kojarzył mi się z tymi niezbyt ładnymi budami handlowymi i w życiu bym nie podejrzewała, ze tam tak bajkowo może być. cudowne są te Wasze obrazki...
Małgosiu czy bernisie mają takie same szelki jak haszczaki? chciałabym, żeby Mufka też czasem na swoją michę zapracowała i myślę o takich szelkach/szorkach dla niej. Jakiej firmy są te wasze?
Nasze szelki sa firmy-niewiem te dla bernenczyka -kupilam je na wystawie ot tak z marszu.Benek ma na pierwszym zdjeciu widac ,sa leciutkie bardzo latwe w zakladaniu i byly tanie ,wiem tylko ze maja rozmiary .Niunia ma szelki Asa stare mocno niewygodne i ledwo zakladalne bernowi ,bo jej szelki ktores gzdzies wynioslo i nie moge znalezc.Jak juz bedziesz na wystawie ze swoja piekna sunia to poszukasz i napewno znajdziesz a jak nie to Ci pomoge.
Ostatnio edytowano 2008-01-03, 21:43 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz