Pocieszyliście mnie z tą budą. Bałam się, że okrutnie rozpuściłam moją psię. Cóż jej usmiech i przytulango załatwia wszystko. Nawet wybaczyliśmy jej potrzebę cyklinowania podłogi na wakacjach.
Jak była młoda, to nawet oddała swoje legowisko kotu...
Nieeeeeeee budy to my też mamy
tylko że w nich spią nieletni którzy nie pokapowali co to łóżeczko no i pani może pomieszkać jak ma życzenie tak że kto jeszcze nie ma budy to robić robić szybciutko zawsze do czegos sie przyda
My tez mamy budę ,też mąz robił ją całe wakacje ,jest ogromna ,ocieplona ,wypieszczona z otwieranym dachem .Cóz jak psa w niej nie uświadczysz .zobaczymy jak kayah ,ale fiona wchodzi tylko ,gdy jest w niej smakołyk ,a tak choćby nie wiem jak lało to czeka przed drzwiami na nas ,az wreszcie wrócimy do domku
Zdjęcia super.Ja mam azurowe schody i moja od dziecka bała się po nich chodzić, więc mam spokój z wylegiwaniem się na kołderce w sypialni. Jak wy wklejacie zdjęcia? Jest gdzieś opis?
Ja troszkę odejdę od tematu, a może nie bo też chodzi budy. Kora ma przepiękną Budę o której nie chce wchodzić, może wchodzi, ale od kilku dni u nas pada deszcz, a Korcia zwolenniczka wody siedzi sobie na deszczu. Boję się że mi jeszcze się przeziębi, Pomóżcie, Czekam na szybkie odp.
Hihihi u nas też mąż pracował nad budą 2 tyg, wyszła śliczna, ale Szira spała w niej może 10 razy . Zdecydowanie wybrała domek, naszą obecność i jak najpierw sama nie wiedziałam co będzie lepsze, to jednak Szira przekonała mnie, że najlepiej jak jest z nami w domu, a ile mamy wszyscy radochy.
No i oczywiście uwielbia nasze tapczaniki
Rewelacyjne zdjęcia. Zwierzaki pod kolor. Brakuje tylko pana w czarnym garniturze i białej koszuli, ewentualnie jeszcze z brązowym krawatem. Właśnie umyłam kabinę, oby moja nie chciała sobie zrobić w niej budy. Uważam, że przedpokój z dywanem jej wystarczy.
Moj maluszek spi w swoim domku a w tym domku ma podzielone na dwa sypialnia i jadalnia :)) Teraz narazie rzadko tam spi ale mysle ze zaniedlugo sie tam przeprowadzi :))
Słuchajcie ,a moze zrobic galerie bud naszych bernolków? Bo konkurs to juz wiadomo,ze Asi buda wygra,chociaz z drugiej strony osiedle domków Ali zawsze robiło na mnie potezne wrazenie