To jeszcze ja dorzucę swoje trzy grosze

Byłam pierwszy raz na wystawie tej rangi i powiem szczerze że spodziewałam się lepszej organizacji.Zaczynając od samego dojazdu jak już ktos wczesniej wspominał gdyby nie nawigacja nie wiemczy trafilibyśmy tak szybko na miejsce.W samej już hali wystawowej tłum ludzi i te nieszczęsne 3 ringi,na których wystawiane były berny-normalnie trzebaby było się sklonować żeby wszystko zobaczyć.Niestety tym sposobem nie widziałam wszystkich psów które chciałam zobaczyć

.Nie wypowiadam się na temat oceniania bo niewiele się na tym znam,powiem tylko że pies który wygrał,zrobił na mnie ogromne wrażenie.
Bardzo się cieszę że poznałam wiele osób z naszef forumowej rodzinki i nie tylko a miedzy innymi Sagankę,Halinkę,Asię Rekinową,Zośkę od Hugo,Zuzę,Anię Cortezową,Kasię od Nicei,Panią Grażynke od Coffi,poznałam również panią Teresę z Deikowej,miło było również spotkać się z Grażynką Pokerową,Kasią Szamową i Kamilem,Anią Lu Berenkową i Agatą od Asty,jesli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam obiecuję poprawę
Aha jeszcze dodam że dzięki staremu znajomemu mojego męża-Arkowi,(którego nie widział dobre 10 lat a spotkał się z nim własnie w Poznaniu),poznałam BoBera i jego psiaki Dino i dziewczyny SUPER !
Ogóle wrażenie-bardzo miła atmosfera i fajna impreza z punktu widzenia oglądacza.