przez Maryś_i_Pako » 2008-10-07, 20:00
ja narazie legowsika nie mam i raczej miec juz nie bede chociaz jak upatrze jakies ladne to bym je wziela hehe,ale wiem doskonale,ze moj psiak polozy sie na nim na chwile a potem sobie pojdzie.Jwgo "buda:" to miesce pod 150 cm-trowym moim biurkiem :D jak zrobi albo coś i powiem idz do budy to idzie pod biurko hehehe a tak serio jak byl maly to na legowsika siusial,albo sie nim bawil,potem dosyc czesto na nim spal,ale gdy podrosl wolal chlodniejsze miesjca.Obecnie ma swoj kocyczek,ale wyciagam mu go jak jest mokry np od sniegu,on lubi sie polozyc na kawalek "szmaty"ze tak powiem ale na chwile,jemu jest raczej za cieplo.Dywanow nie mam wiec lezy albo na panelach albo na kafelkach,bywa,ze wejdzie na lozko (dzieki nam :P-dzieciakom :P bo on malego byl nauczony,ze nie wolno i grzecznie sluchal,ale jak mozna nie brac takiego pluszaka na lozko?:P)ale dosyc szybko schodzi i idzie wtedy na kafelki.Poza tym nawet w nocy moj psiak nie spi w jednym miesjcu.Nawet w jednym pokoju ma 2-3 swoje miesjca :),no ale spi i w roznych pokojach i na przedpokoju,roznie.Sypiał i na balkonie ale zdecydowanie bardziej woli towarzystwo ludzi więc dlugo tam nie wysiedzi sam a i zdarzało mu się za dużo szczekać ;)