Nie wiem seterko. :) A możliwe :)
A mam jeszcze pytanie. A nawet kilka :)
1. Jak się ubrać na wystawę, aby nie było widać sierści i żeby jakoś głupio to nie wyglądało ???
2. Jutro wysyłam zgłoszenie i co potem ?? Przesyłają jakiegoś maila czy cos w tym stylu ??
Wiem, możecie myśleć, że jestem jakaś dziwna, ale ja chce wiedzieć co i jak :)
I nie wiem czy nie będę nadal jakiś takich pytań zadawała :)
Paula wyslij zgłoszenie i cierpliwie czekaj na odpowiedź.Dostaniesz pocztą potwierdzenie zgłoszenia i numerek wystawowy. Co do ubioru to myślę że powinnaś ubrać się tak żeby przede wszystkim było Ci wygodnie :) Nie ubieraj jasnych spodni bo to możę się skończyć wzorkami w psie łapki :)
Dzięki. Jesteście wielcy. Jak będę znała numerek to go podam. Jak ktoś będzie na międzynarodówce w Rzeszowie to niech szuka mnie po tym numerze. :)
I pytanie: Jaka jest sędzina Bogucka Anna ??
Ktoś był przez nią oceniany ?? Jaką ma opinie ???
Ona lubi kojec. A w kojcu jest tylko na noc i jak nas nie ma. Resztę dnia przebywa na podwórku lub w domu. Chyba wiecie jak to jest nie mieć ogrodzenia ... W dzień spędza w kojcu 4-5 godzin. Więc przez ten czas śpi.
Ona sama pcha sie do kojca, bo jak była całkiem malutka to tam się bawiła i wogóle. Nie lubi zbytnio siedzieć w domu. Zawsze jak chodzi po podwórku to jak jest zmęczona to idzie spać do budy.
Obejrzeliśmy galerię, też trochę zmartwił nas ten kojec, bo naszego Bronka końmi nie zaciągniesz do budy, a z własnej woli to może ze dwa razy wszedł przez pomyłkę. Ale Ty znasz psa najlepiej i jeśli to nie jest dla niego krzywda - to ok. Jakoś trzeba sobie radzić i zdrowy rozsądek zachować. Powodzenia na wystawie!