Jezeli chodzi o fotki to mam maly problem bo okazuje sie ze wszystkie sa za duze ale w sobote jade do Zuzi z Dragonem to moze pomoze mi rozwiazac problem Dragon wazy 15 kg i wcina jak prawdziwy smok
nooooooo tego sciagania ze stolu to trza ja szybko oduczyc bo jak podrosnie to bedzie problem Roma patrz na pw sorki ze tak pozno ale wieczorem mam dopiero troche czasu zeby posiedziec przy kompie ja tez czekam na zdjecia D-velvetkow ktore do nas dolaczyly pozdrawiam wszystkie velveciatka i ich pancie i panow
Wchodzisz na www.imageshack.us i tam masz napis przeglądaj, tam wybierasz zdjęcie, które chcesz wstawić, dajesz ok, potem 'host it' a jak się załaduje to w odpowiedzi na forum wklejasz hotlink for forums (1) i powinno się wyświetlić zdjęcie ;)
Pozdrawiamy wszystkie D-Velevetki. Nasz Dafi jest chyba najmniejszy spośród rodzeństwa w 13 tygodniu waży 11,5 kg. je suchą karmę Bozita Breeder, raz w tygodniu udko gotowane z kurczaka z ryżem i jarzynami ( jarzyny to bardzo lubi i bez kurczaka - chyba mamy jarosza). Dostaje też serek biały z żółtkiem i oliwą z oliwek, jabłka banany i pomarańcze, a ostatnio polubił też sok z grapefruta czerwonego Zuzanno- sposób jedzenia mu się nie zmienił trochę zabawy i troche kulek i tak ciągle podczas posiłku, chociaż zdarzają się karmienia kiedy zjada wszystko za jednym razem. Najbardziej lubi jeść podczas spaceru w nagrodę Napiszcie co j edzą Wasze psy.
Jutro idziemy do psiego przedszkola po raz pierwszy, oj co to będzie Siad już umie robić ładnie i to z wszelakich pozycji np .z leżenia na plecach - czyli groszkami do góry- też. Pozdrawiamy wszystkie Velevetki, nie tylko z miotu D
Nasza Dolka zjada wszysko, nawet surowe warzywa[patyczki kamyki i wszystko co znajdzie na spacerku i w ogrodku gdy nie zdaze jej tego odebrac] a Dafik moim zdaniem nie jest taki maly[nasza Dolka jest mniejsza ] jak na 13 tygodni jest " normalny "
Marlena dzięki za pocieszenie. Nasz Dafi na dworze też zbiera wszystko co sie nadarzy a pańcia z panem nie zdąży zabrać. Kamyki, patyki niedopałki guma do żucia wyżuta itp. Chyba się zaopatrzymy w kaganiec