a MNIE SIE MARZY -poogladac galerie np ANIRYSIOW BEA -Beaty,Dziani..........
i innych osob ,Ktore udzielaja sie na forum a nie pokazuja swojego "zwierzynca"
Trzeba przyznać ,że tricolorki świetnie się komponują z łóżkiem i kanapą , nawet jak ktoś jeszcze na nich leży Kochane "maluszki" muszą gdzieś wypoczywać po trudach dnia.
serce mnie boli jak patrzę na taką szczęśliwą berneńską rodzinę.u mnie tylko jeden i nie zanosi się na więcej z przyczyn ekonomicznych.Jesteśmy emerytami a na utrzymaniu 2 konie 2 koty i bernuś mały,a chciałoby się oj chciało mieć taką liczną rodzinkę.Może przypadkiem kiedyś......
Roma napisał(a): a na utrzymaniu 2 konie 2 koty i bernuś mały,a chciałoby się oj chciało mieć taką liczną rodzinkę.Może przypadkiem kiedyś......
No wiesz macie bosko!!!!!!!!!!! 2 konie -zazdroszce do bolu tez bym chciala - ale niestety nie mozna miec wszystkiego!!!!!!!!! a moze ? cale szczescie!
Wasza galeria to jedna z moich ulubionych Tutaj zawsze jest tak wesoło I nic dziwnego Tyle psiaków to sama radość. A co będzie jak jeszcze konie dołączą Chyba nie oderwę się od ekranu
Wy byscie nie zmiescili konia? Nooo,ja mysle ze trzeba powaznie zastanowic sie nad jakims pieknym ogierem (to tak w zamian za podpuszczanie wszystkich do zakupu kolejnego psiaka ).