Hurra! Toż to całe stadko cudownych siostrzyczek i wspaniałych braciszków pojawiło się na świecie!!! Halinko, ogromne gratulacje. Niech maluszki zdrowo rosną. Ale one są słodkie... Buziaczki
Halinko, mam nadzieję, że dzisiaj już trochę spaliście Maluszki są słodkie i śliczne!! Oczu nie można od nich oderwać! I jeszcze ten różowy kocyk - pięknie się na nim prezentują No i więzy rodzinne faktycznie się nam pozacieśniały
Halinko!Wielkie, wielkie gratulacje dla dzielnej Borki za parcie i dla Was! Ależ tłumy będą do Was walić w Dzień Babci i Dzień Dziadka!
Niech się kreciki zdrowiuśko chowają i rosną na potęgę!
Buziaki od Cortezowego stada
berher napisał(a):Halinka maluchy są cudne, jak ty je rospoznajesz
Marysia dobre pytanie. Rzeczywiście jest to bardzo trudne bo maluchy są niesamowicie podobne. Jednak suczki mam już dokładnie rozpracowane. Z pieskami mam jeszcze kłopot chociaż dwa już rozpoznaję bezbłednie a trzy jeszcze mi się mylą i strasznie się muszę namordować żeby je odróżnić
Halinko dziękujemy Ci że pamiętasz o nas "kibicach" , którzy sercem i oczami są przy Was, Borce i maluszkach . Maluszkom życzymy smacznego mleczka , a Wam dużo sił . Nieśmiało prosimy o jeszcze.
Halinko kochana jesteś że dajesz nam popatrzec na swoje szczonki są takie słodkie,uwielbiam te widoki jak najedzone przekładaja sie bezwiednie z boczku na boczek i jeszcze przez sen próbują ssać. Poprzytulaj je odemnie i Borkę oczywiście też.
Halinka, a kysz, Ty zmoro nieczysta! Przez te Twoje maluchy, to ja spac nie moge, a jak zasne, to snie mini-trojkolorowo!
Jeszcze tym razem nie bede planowac zadnych porwan, ale kiedys na pewno odwiedze Was w tej pieknej Szumiacej Knieji i pewnie wyjade w zwiekszonym skladzie