D-velvetki

Galeria z ogólnym dostępem. Można się tu pochwalić swoją pociechą!

Moderator: Apcik

Postprzez sylwetka » 2008-03-09, 14:40

Musimy sie koniecznie Aniu umowic ,napewno psiaki sie uciesza ...:)))My mieszkamy dokladnie w Ołtarzewie wiec mamy do siebie bardzo blisko.Nie wiem gdzie tu dokladnie mozna w okolicy isc na spacer bo same pola w najblizszej okolicy ale najwyzej poganiaja na ogrodzonym podworku:)
sylwetka

Ostrzeżeń: 0
psy: Dragon Black Velvet

Postprzez marlenka » 2008-03-09, 15:00

Witamy kolejnego D-velvetka,jak wszystkie wnuki Zuzy jest sliczny i duuuuuuuuuuzy :shock: :lol: nasza Dolka wazy 15 kg,pozdrawiam wszyskie D-velvetki i ich szczesliwych wlascicieli :mrgreen: :lol:
marlenka

psy: Lucca(*) Dolly Black Velvet

Postprzez sylwetka » 2008-03-09, 17:34

Dragon przybral na wadze w ciagu miesiaca 6 kg.Juz zmienia mu sie sylwetka,wyszczuplal.
Bylismy u weterynarza i zabezpieczylismy sie przed kleszczami bo podobno juz jest ich duzo :shock: :-(
Pozdrawiamy reszte rodzenstwa i wlascicieli :-) :-)
sylwetka

Postprzez Wydra » 2008-03-09, 19:30

Oj macie dobrze ,pieski mogą się spotkać a mój Dino jest samotny.W okolicy 50 km nie uwidzisz żadnego berneńczyka :-(
Wydra

Postprzez sylwetka » 2008-03-09, 19:39

To pakuj Dino do samochodu i przyjezdzaj w jego rodzinne strony...zrobimy rodzinne spotkanko :mrgreen
sylwetka

Postprzez Zuzanda » 2008-03-09, 20:10

sylwetka napisał(a):To pakuj Dino do samochodu i przyjezdzaj w jego rodzinne strony...zrobimy rodzinne spotkanko :mrgreen

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mogę sie dołączyć :?: :-P
Zuzanda

psy: Laponia ,Tomek(*) ,Bleki
Hodowla: Black Velvet

Postprzez AT » 2008-03-09, 20:16

Oj macie dobrze ,pieski mogą się spotkać a mój Dino jest samotny.W okolicy 50 km nie uwidzisz żadnego berneńczyka :-(

Roma a jak namówię Kujawskie Towarzystwo na jakiś spacerek zorganizowany gdzieś bliżej Nowego to się wybierzecie? :->
AT

psy: Mufka (*)

Postprzez marlenka » 2008-03-09, 22:38

OJ wy to sie naprawde macie fajnie :cry: no ale nasza Dolka wprawdzie nie ma tu rodzenstwa ale ma wujow i kuzynke[9 tygodniowa Mischie] no i ciocie :lol:
marlenka

Postprzez sylwetka » 2008-03-10, 09:56

Zuzanda napisał(a):
sylwetka napisał(a):To pakuj Dino do samochodu i przyjezdzaj w jego rodzinne strony...zrobimy rodzinne spotkanko :mrgreen

[glow=red] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mogę sie dołączyć :?: :-P
[/glow]
Zuzia koniecznie musimy sie w jakis weekendzik umowic na wspolny spacerek,trzeba jeszcze namowic Anie z Da Vinci :mrgreen: Napewno bedzie bardzo wesolo :mrgreen: :mrgreen:
sylwetka

Postprzez Ania. » 2008-03-10, 19:05

Super...w takim razie musimy ustalić jakiś termin i miejsce :)
Nie wiem tylko czy wet mi pozwoli bo vinci nie ma jeszcze ostatniego szczepienia ,ponieważ walczymy z uczuleniem w uszkach - gania po ogrodzie i prawdopodobnie ma to od jakiejś rośliny.
Ania.

Postprzez Adam » 2008-03-10, 19:50

Dafi wita brata. Aleś ty fajny, a jaką my mamy przystojną siostrę, no nie. Ja też lubię spać groszkami do góry i na żabkę też. Jak państwo przechodzą, to ja udaję że śpię a oni mnie tak delikatnie po białym pomiziają. Jak mnie szczotkują to też od razu na plecy myk robię, bo wiadomo, że najpierw białe trzeba wyczesać coby się grzebień "nie zaczarnił". Dzisiaj miałem pięęękny sen - pani kroiła jarzyny - a potem się obudziłem i okazało się, że to nie był sen. Ale ja się mam dobrze. Mój pan jest od szkolenia. Chodzi ze mną do psiego przedszkola-a ja już duży jestem - największy w przedszkolu choć najmłodzszy. A pani to śmieszna, chowa się za drzewami, podobno żeby mnie nie rozpraszać, ha, ha. A ja ją i tak czuję i widzę, bo wiecie stada trzeba pilnować, zerkam sobie na nią kiedy myśli że nie patrzę, ha, ha. Chciałbym się z Wami spotkać, ale my daleko mieszamy-na Śląsku Górnym, może kiedyś, kto wie. Trzymajcie się D-Velvetki, pilnujcie swojego stada, bądźcie zdrowe. :-D :-D :-D Dafi
Adam

Postprzez Wydra » 2008-03-10, 20:00

Do sylwetki Dino w swoje rodzinne strony pojedzie latem to na pewno wcześniej Was powiadomię i z wielką przyjemnością spotkam się z rodzinką D.velvetków jak i z babcią Zuzą oczywiście.
do AT Gdyby mogło dojć do spotkania to ja bardzo chętnie tylko proszę zasygnalizować czas i miejsce.Jeżeli to nie jest szczyt bezczelności z mojej strony,to zapraszam w nasze lasy,tereny u mnie są piękne mieszkamy w samym lesie,jeziora w pobliżu a i nocleg dla berneńskiej rodzinki zawsze się znajdzie.Serdecznie zapraszam. :mrgreen: :lol:
Wydra

Postprzez Wydra » 2008-03-10, 20:09

Och Dafik jaki Ty jesteś sympatyczny,no ale mówi się z jakim przystajesz takim się stajesz.Niestety ja do przedszkola nie uczęszczam bo moja pani mieszka na takim zadupiu że najbliższe szkolenie to 100 km.Jednak spokoju to mi nie dają,kupili sobie książkę szkolenie szczeniąt i codziennie dają mi wycisk.Nieraz głowa boli od ich gadania a to siad a to fe i jeszcze wiele innych.Jedyny pożytek z tego to to że smaczków obiem się co niemiara.Pozdrawiam Cię braciszku i twoich opiekunów.A siotra nasza to Wiesz taka rasowa d...cia no nie? :-D :mrgreen:
Wydra

Postprzez sylwetka » 2008-03-10, 20:31

Aniu to w takim razie ustal z weterynarzem czy mozecie sie spotkac....My do Pana Sławka jedziemy 29 marca bo mamy szczepienie przeciw wsciekliznie i po obróżke przeciw kleszczom jako dodatek do kropelek,takie podwojne zabezpieczenie przed tym swinstwem co by nam sie nic do ciala nie przyczepilo :mrgreen: a moze spotkamy sie u wetka :-D
sylwetka

Postprzez sylwetka » 2008-03-10, 20:34

Roma to jestesmy umowione :-D do lata juz nie wiele czasu zostalo,a babcia Zuzia napewno sie tez dolaczy :mrgreen: :mrgreen: zrobimy sobie takie wieksze spotkanko rodzinne :mrgreen: :mrgreen:
sylwetka

Postprzez sylwetka » 2008-03-10, 20:35

Moze jeszcze reszta D-velveciatek sie dolaczy i wyrazi chec przyjazdu w rodzinne strony :mrgreen: :mrgreen:
sylwetka

Postprzez Wydra » 2008-03-10, 20:53

Ok bedziemy na pewno :-)
Wydra

Postprzez Ania. » 2008-03-10, 22:03

Sylwia ,własnie wrocilam z Vinci od weterynarza ,uszy juz ok nie wiem tylko jak dlugo bo ma to już drugi raz.Ostatnie szczepienie mamy 15 marca o ile nic się nie wydarzy. Na kleszcze juz jesteśmy zabezpieczeni. Szczepienie na wściekliznę mogę zrobić 29.03 tak jak wy więc może się spotkamy?
Ania.

Postprzez marlenka » 2008-03-10, 22:26

Dolly
Obrazek

Obrazek
Dolly i Bart
Obrazek
Dolly, Bartje i Zwibi
Obrazek
Dolly i Bruno.
marlenka

Postprzez marlenka » 2008-03-10, 22:44

Hej dziekuje za komplementy, a w moim domu to ja rzadze i moja pani staje na glowie zeby to zmienic,ale nic z tego :lol: dzisiaj przegryzlam mojemu kumplowi Hugowi luk brwiowy{bo nie chcial pilki oddac} moja pani byla w szoku bo krew strasznie sie lala :oops: ale co tam na drugi raz bedzie wiedzial kto jest gora :mrgreen: no i bylam w odwiedzinach u wuja Barta i Zwiba byla tez kolezanka dzelsy[goldenka] ale oni to smutasy nie chcieli sie ze mna bawic :-| za to Bruno[tez golden]chyba sie we mnie zakochal bo ciagle za mna lazil wylizywal mi uszy no i probowal sie do mnie dobrac :-/ ale moja pani to mnie zawsze broni :lol: :mrgreen:
marlenka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Galeria psiaków