Ala, kciuki to ja trzymam za Ciebie, od kiedy poczytałam, jaki Ty kawał dobrej roboty robisz To trzymam za Ciebie, bo Ty szatan jesteś wcielony no i żebyś sie na płocie nie zawiesiła z tego rozpędu, a mamie szybkiego powrotu do zdrowia życzę i jak odsapniesz to noski różowe pokaż
Alunia własnie przeczytałam o towich zawirowaniach - kochana przesyłam Ci milion pozytywnych fluidów, wieczorny paciorek za mamuśke masz jak w banku. trzymaj się dzielnie, już taka nasza babska rola - być tą słabszą "płecią"
Iwonka na płocie to lubi wisieć mój bodzio artysta, Kasieńko dzięki a ja by chciał być szwanceneger znalazłam chwilkę to wstawiam różowe noski
Na rękach u niani Madzia i Gosia to niezastapione nianie są przy maluszkach prawie na okrągło ,czułe delikatne i bardzo mądre jak na swój wiek dziewczynki.
Alusia-to instrukcję przy podpisywaniu umowy daj Pierwsza sobota kwietnia i pierwsza października Ciotki będą pilnować A pozostałe proszę wygłaskać od nas
Śledzę temat Sparatków od dawna i teraz nie wiedziałam co napisać że szczeniaki ładne, śliczne, kochane, boskie,słodkie,cudowne, etc... przecież to każdy wie Ale będe monotonna i piesiulki wszystkie co do jednego są cudowne! I to jest jeden z nielicznych tematów na który wchodzę codziennie! Życzę aby się zdrowo chowały i jeszcze troszkę pobyły z babcią i co najważniejsze żeby im się cudownie ułożyło życie potem, żeby trafiły n atak wspaniałych ludzi jak pani(chociaż to chyba nie możliwe...) A co do tych przygód z policjantami to chyba mamy coś wspólnego
Kasiu trzymam sie bo jakie jest wyjscie. W poniedziałek zabieram mame ze szpitala to bedzie juz lżej. Maluszki są socjalizowane od pierwszych chwil życia .Anię nie szło od nich odgonić nie wiem czy dla maluszków w nim siedziała czy dla tego ciepełka co z kominka miło lecieć .Adaś też został do nich przypisany z urzędu ,my do weterynarii a Adas do kojca smialiśmy sie ze jak zaczną płakać to ma dziesięć palców to i tak dwa nadmiar.Każdemu do buzki po paliszku i bedzie cisza. .Madzia z Gosia są u mnie codziennie i zajmują sie małymi cudownie.Bogu dziękuje że je mam.
dzis kończymy dwa tygodnie. słodko sobie śpię.
Nianai Basia utuli do snu. Madzia lula malutką Fantazję. Dziewczynki pilnują żeby kolejka do mleka była sprawiedliwa wiadomo ciocia arcia i ciocia sarunia muszą sprawdzić czy mama dba o swoje pociechy.
u Basi na kolankach też sie dobrze śpi.
a tu mama sprawdzi czy Madzia dba o jej pociechę. ciekawe o czym snię.
Madzia z maluszkiem.
ciocia Arcia pilnuje drzwi żeby przypadkiem nie wpadł rozbrykany tatusiek. to na na razie tyle-pozdrawiamy