,,Witam Posiadam 3 letnia suczke bernenke. Niestety musze pilnie poszukać jej nowego domku. Powoden jest to, ze mamy równiez owczarka kaukaskiego i zaczął sie ostatnio problem z pieskami - nie potrafia zgodnie z soba zyć. Juz wiele razy ratowaliśmy bernenkę przed kaukazem ale niestety mimo wielu prób zaprzyjaźniania psów sytuacja sie zaostrza. Poszkodowana jest niestety w takim przypadku bernenka. Dlatego z bólem serca musimy oddać psa w dobre ręce zanim dojdzie do najgorszego. Od jakiegos czasu psy sa izolowane ale tak na dłuższą metę nie moze być. Jesli ktos chciałby kochanego juz dorosłego bernusia to proszę o kontakt na maila
kethry7@o2.pl prześle zdjecia i troszkę informacji na temat pieska. Zastrzegam sobie wybor przyszłego własciciela bo oddam tylko w naprawde dobre rece ( to mój ukochany pieszczoszek ). Piesek do oddania na terenie pomorza - Trójmiasto i okolice do 100 - 150 km ."
Maila o więcej informacji wysłałam i czekam na odp.
Teraz zauważyłam ten nowy dział. Rozumiem, że ktoś już wcześniej napisał do autora ogłoszenia. najwyżej zdublowałam
Zdjęcie niuni która szuka nowego domku
Dodano 26.03 godz 21:00
Mam troszkę więcej info o suni.
Jest bez rodowodu. nie jest wysterylizowana.
Nie mieszkała z dziećmi ale z przygodnych spotkań mozna wnioskować że jest do nich pozytywnie nastawiona. Reakcja na koty - goni ale jak dogoni to nic kotu nie robi (skąd ja to znam

) więc przypuszczam że z domowym kotem by się dogadała.
Reakcja na inne psy na spacerach jest pozytywna (chce się bawić) ale trzeba mieć na uwadze to że ma za sobą nieprzyjemne sytuacje z ,,kolegą" z podwórka kałkazem więc myślę że lepiej żeby domek był bez psa (przynajmniej dużego lub/i dominującego)
Sunia jest raczej z tych mniejszych (59 cm)
Jest pieskiem ruchliwym, radosnym i łagodnym.
z tego co zrozumiałam jest pieskiem mieszkającym w ogrodzie - jeszcze dopytam.