O matkoo Kesiul - jaka Ty duża... Jeszcze Cię nie poznam w piątek Widzę, że nie tylko duża i piękna po wujku chcesz być - masz także jego zamiłowanie do patyczków A co z Daisy i naszym kumplem Kropkiem
Dziękujemy, ale ja tam nie widzę żeby rosła Dla mnie jest ciągle malusia, chociaż na ręce coraz ciężej wziąć Pani Grażynko mamy nadzieję, że znajdzie Pani chwilkę na spotkanie z nami
Dziewczyny u nas są od wczoraj Kessiul jest pełna energii, cały czas się bawi i wcale nie jest zaskoczona zmianą miejsca Wymęczyła Galwin że hej, a moi rodzice zaczynają rozumieć że jeden bern to za mało miłości w dom (gorzej z Pawłem )
Fotorelacja część I
Taka zmęczona byłam po podróży....
A Ty panienka co się tak rozkładasz przede mną ;?:
Pobawimy się
Ja już mam swoją zabaweczkę
Jeszcze nie jestem taka duża...
... jak wujek Galwin
Taka śliczna jestem
I kogo bardziej kochasz
Galwin uczy Kessi że parówki spadają z nieba
Nauka stania nam idzie mozolnie
Zabawa doniczka jest lepsza
Jamni-bernol
Czyż ona nie jest przesłodka
Galwin to też taki szczeniak, tylko trochę noo... Przerośnięty
Pięknie Natalko widzę że dalsza część dnia dla Kessi znowu pełna wrażeń fajne mieliście popołudnie! dziękujemy za wrzucenie fotek do naszej galerii jutro kolejne starcie Kessi i Pirata do zobaczenia
No i pojechały sobie Smutno, pusto, nikt nie szczeka, nikt nie skacze... Ahhh marzy się drugi bern Do zobaczenia dziewczyny Bardzo nam było miło Was gościć Chociaż Wy to już nie goście
Natalia bardzo, bardzo dziękujemy za gościnę, chociaż rzeczywiście mogłabyś nas w końcu zameldować Ale jeszcze bardziej przepraszamy ....... za sikanie, za nocne szczekanie, ranne pobudki, zjedzone jedzenie kotków, zjedzone krzaczki, doniczkę i całą resztę szkód