kurcze w ten weekend my jesteśmy w 3mieście chociaż dużo dalej niż do Włocławka pewnie też bym jej nie mogła podrzuć.
Czy jest ktoś kto mógłby sunię podrzucić z Włocławka w kierunku Milicza?
Sluchajcie, wiem, ze w noc z piatku na sobote bedzie Przemek jechal spod Poznania do Chrzanowa. Nie wiem, czy to cos da, ale moze... Cos Ci duzo policzyli za ta sterylke...Ale ja sie chetnie tez doloze
Znowu sie pogubilam... To teraz skad dokad potzreba? Nie bijcie, jakos slabo kumam.. To mam prosicz Przemka o przysluge, czy nie? To jest nasz Przemek PP, on bedzie wiozl sunie ze schronu w Gaju do Uli.
Medal i owszem, przynajmniej "Medal Uśmiechu", ale oprócz słów uznania i pochwały, może mała zrzutka na koszty paliwa. Nie wiem czy jedzie sam, czy ma kompana podróży. W nocy z dwoma czworonogami to nie będzie lekko.
nie dziękuj. zła jestem na siebie, że w tym tygodniu nie mogę suni przewieść ale niestety do 3miasta nie jeździmy tylko rekreacyjnie ale też do pracy i nie mogę już przełożyć tej podróży
Przemek jedzie ze Śremu do Chrzanowa przez Wrocław. Gdyby ktoś mógł przewieźć suńkę z Włocławka do Śremu w piątek do 20-tej, wtedy Przemek podrzuci ją mi do Milicza.
Jeśli ta opcja odpadnie mamy alternatywę : transport wprost z Włocławka do Milicza sobota rano. I to jest chyba lepsze rozwiązanie. Co Wy na to ?