Moderator: Anirysova
widze,ze niektórym niepodoba sie własnie to,ze wszystko bedzie pokazane czarno na białym,czyli np.ze w hodowli X ilośc psów odchodzacych na nowotwory to jest np.60%
bea napisał(a):Spróbuje jeszcze raz,choc ciagle system dzila dziwnie i wywala moje odpowiedzi.
bea napisał(a):Pytasz pawle naiwnie dlaczego nie nalezy przerywac czyjejs wypowiedzi
Tak się może naiwnie spytam, bo chyba jednak nie rozumiem zasady pisemnej wypowiedzi.... jak można komuś przerwać w trakcie takiego odpowiadania![]()
bea napisał(a):Po drugie napisalam,ze nie mampretensji do dziewczyn ,ktore mi przerywaly,choc znacznie wydłuzylo to moja wypowiedz,przez koniecznosc im odpowiadania,a wypowiedz uczynilo mniej spójna i zrozumiała.ale rozumiem.....emocje.
bea napisał(a):Twoja wypowiedz zas traktuje jako wyraz od dawna nieukrywanej niechęci do mojej osoby.W porzadku nie musisz mnie lubic,ale postaraj sie czytac uwaznie to co piszę.
bea napisał(a):A napisalam ,ze tworcy katalogu musza zadac sobie pare pytań.Twoja odpowiedz,ze bedziesz zbieral tylko rzetelne ,prawdziwe dane jest wyrazem kompletnego braku refleksji nad tym co zapisalam.Jak zamierzasz sprawdzać ,ze ktos napisal prawde ,za pomoca różdżki.
bea napisał(a):Twoja sugestia,[...] jest paskudana nieprawdziwa i obrazliwa.Po takiej wypowiedzi Twojej wielkiego twórcy katalogu,powazni hodowcy 100 razy sie zastanowia nim beda Ci chcieli podac jakiekolwiek dane,nie mówiac o ich prawdziwosci.!!!!swoim zachowaniem obrazujesz tylko problem ,ktory przedstawiłam.Do zbierania danych potrzebny jest klimat zaufania ,to moznaby osiagnąc przez program dla zdrowia
bea napisał(a):A jak sie utopi to sie też dowiemy,zmarnujemy czyjes wysilki,co tam mówi sie trudno.... ,wybacz MartaD,ale po cos dostalismy rozum.Nie moze byc wazne tylko to,ze cos tam powstanie uda sie fajnie ,nie uda narobi zamieszania,kogos skrzywdzi.,co tam kogo to obchodzi,fajnie,ze sie cos dzieje.A gdzie odpowiedzialnosc za to co sie robi.Koniec mam dosyc , wychodze .Widze,ze tu niechodzi o powazne sprawy tylko o jaks zabawe,cóz ja jestem na to za stara.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości