kochani, bardzo, bardzo dziękujemy Wam za pamięć i pozytywne fluidy wygląda na to, że u Bosmana wszystko wraca do normy nie będę opowiadała co robi a czego nie bo za dużo by tego było najważniejsze, że ma apetyt, merdaczka wróciła do normy i że wyciąga pana na spacery średnio co godzinę a ja jestem przeszczęśliwa
Matko jedyna,Bosmańscy, teraz już tylko pozytywne i radosne wiadomości od Was będą czytane.Czochranka dla rekonwalescenta i dbajcie o niego i dogadzajcie Dla tego drugiego kleszczołapa też
Bosmanu - z okazji Twoich 2gich urodzin życzymy Tobie byś zawsze miał przy sobie Martę i Kubę, by Twoich kochani Państwo mieli dla Ciebie jak najwięcej czasu, by nigdy nie zabrakło Tobie smaczków. Zawsze bądź radosnym i wesołym Bosmankiem jakiego znam I więcej nam nie choruj łobuzie jeden A urodzinowe mizianko już niedługo STO LAT BOSMAN
Bosmanku,wszystkiego najlepszego ! Jestes tylko o miesiac starszy od Afery,az trudno uwierzyc ze ten czas tak leci Jaki tam dorosly chlop,szczeniak jeszcze i jak najdluzej niech tak zostanie:mrgreen: Zdrowka zycze i wyginiecia wszystkich kleszczy w okolicy! (w Zalesiu rowniez moglyby wyginac tak przy okazji).
kochane dziewczyny bardzo Wam dziękuję za pamięć (Natalia, cfaniaku!) Bosmanek dziś będzie świętował podwójnie jeśli wyniki krwi będą pomyślne - bo pani zabiera go urodzinowo na kłucie z okazji przebytej babeszji mam andzieję, że będzie co świętować
jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy za pamięć i życzenia no i najważniejsza wiadomość dnia: BABESIA CANIS - NIE ZNALEZIONO myślałam, że mi serce wyskoczy jak dostaliśmy maila z wynikami... chyba jeszcze nigdy tak bardzo się o tego potwora nie bałam więc pijemy teraz za dwulatka i jego zdrowie a on ma w nosie i poszedł właśnie spać aha, pochwalę się jeszcze, że globalnie wyniki są praktycznie idealne - do tej pory jeszcze nigdy nie miał tak ładnych