WItamy, oto nasze maleństwo, nazywa się Credo i tak do końca będzie juz nasz od 1 maja bo wtedy odbieramy go z hodowli, ale cały czas jesteśmy na bieżąco wiec zamieszczamy zdjęcia i bedziemy sukcesywnie je dokładać jak tylko bedziemy miec nowe, a póki to co mamy: jak widzicie mój ogonek nie ma białej koncówki ale to nie przeszkadza moim kochanym właścicielom bo jak twierdzą jestem przez to jeszcze bardziej wyjątkowy Poprostu zdarzył sie mały wypadek przy porodzie....ale i tak jestem wesoły i rozbrykany
Ostatnio edytowano 2008-05-16, 10:32 przez Danka, łącznie edytowano 1 raz
tak wiec po półtora tygodnia dodajemy kilka nowych zdjęć- zbiórka z tych kilku dni. Sami zobaczcie jak rośnie i sie rozwija szybko sie uczy , juz sobie przyswoił komendę"siad" i zaczyna całkiem sprawnei chodzić na smyczy, póki co jeszcze nie forsujemy go za nadto bo 30 min to dla niego naprawde wielki wyczyn, ale tak po kilkanascie minut dziennie staramy się z nim wychodzic. Co prawda chodzi jeszcze po stronach po których aktualnei mu sie podoba chodzić, ale co tutaj się dziwić- przeciez to jeszcze taki maluszek Bernusie to jedno wielkie szczęście okazywany całym swoim wielkim ja oczywiście broja czasem niesamowicie ale sa bardzo mądre. Sami zobaczcie jak wygląd teraz: tutaj bylismy na pierwszym dłuższym spacerku (30 min) czasem jednak musiałem sobie odpocząć: zawarlem w ciagu tego tygodnia nowe znajomosci: i troche razem pobrykaliśmy: tak wyglądam zazwyczaj jak spie a Pani próbuje robić mi jakies zdjęcia tutaj niewinne zabawy....kapec pana- mówie wam super sprawa a tutaj chciałem wam przedstawić moja Panią, która umieszcza tutaj moje zdjecia:
narazie to tyle ,ale będe zamieszczać zdjecia regularnie - obiecuję!
a ten drugi to nasz kolega Hektor, aktualnie ma 4,5 miesiaca i czasami nas odwiedza przyznajemy sie, że to za sprawą jego i jego właścicieli zdecydowalismy sie na Bernusia . To juz ich drugie piesek tej rasy- jednak poprzedni zachorował na nerki po wypadku samochodowym i dlatego kupili drugiego. Probujemy ich namówic do wpisania się na portal
dziekujemy! Wczoraj Credo miał dokładnie 10 tygodni Tak wiec zaraz zamieścimy troche nowych zdjęc
tak więc nowe zdjęcia zostały dodane ale nas wylogowało i wszytsko poooszło...
dobra wiec jeszcze raz: tak wygladam teraz: uśmiech, noooo dobra ale tylko jeden malutki dla mojej pani teraz sesja z kapciem, oddaj mi mojego kapcia mi z nim do twarzy: to co jedziemy dziś gdzieś na wycieczke? nie? to oddaj mi mój patyk , ja znalazłem go pierwszy spacerek- huuurra! juz do ciebie biegnę, pooooczekaj a może potarzam sie trochę w trrawie? to ni ebył dobry pomysł, jest mokro- feeee ale pan ciekawie opowiada, a może ma coś ciekawego na nosie? zrobie ci zajączka, tez potrafie pobrykamy? tutaj z przyjacielem Hektorem, wiesz jak tez bedę duży: a teraz przytul mnie troche tutaj jeszcze jeden z naszych pupili- kotka Łatka(z powodu łatki na nosie ) i na do widzenia jeszcze raz ja
Pozdrawiamy naszego krajana i życzymy mu wieeeeeeelu smacznych kapcioszków i żeby ich Pani ci nie chowała no kochany jest Credo i kolega troszke starszky też...