Moderator: saba&mlis
Hekate napisał(a):Promocja w Fish4Dogs http://www.fish4dogs.pl/sklep/?p=p_15&sName=promocje
12 kg karmy z łososia Finest Salmon4Dogs Complete + 1,5 kg karmy z dorsza Finest Fish4Dogs Complete + 100 g Jerky lub Biscuits /do wyboru/
WSZYSTKO W CENIE DUŻEGO WORKA KARMY Cena:219.00PLN
12 kg karmy z dorsza Finest Fish4Dogs Complete + 1,5 kg karmy z łososia Finest Salmon4Dogs Complete + 100 g Jerky lub Biscuits /do wyboru/
WSZYSTKO W CENIE DUŻEGO WORKA KARMY Cena:214.00PLN
Karma dla szczeniąt Fish4Puppies 12 kg + wybrana karma 1,5 kg + wybrana paczka 200 g Jerky lub Biscuits.WSZYSTKO W CENIE WORKA DUŻEJ KARMY Cena:239.00PLN
500 ml Oleju z łososia Fish4Dogs S.O.S. + 100 g Jerky lub Biscuits do wyboru. W CENIE OLEJU Cena:85.49PLN
MRUCZanka napisał(a):Superancko!!!!! Danka dzięki za tak świetny link, akurat kilka dni temu myślałam, czy dla psiakow też jest taka promocja, bo pamiętam że kiedyś z Whiskasa dostałam dla mojej kici... fajne było to, że po roku też niej pamiętali, tylko już jej nie było wśród nas![]()
Poleciłam ten link znajomym, jakbyście znaleźli taką wyprawkę z Proplanu to czekam na linka
Powrót do Spis polecanych lecznic i ciekawe linki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość