A jak to było z waszymi miśkami - też po przespanej nocy potrafiły się w dzień zlać w domu? Rano byłam strasznie dumna z Benka, bo przespał od 23 do 8 rano!! Taki szkonek 4 miesięczny

Ale raodść nie trwała długo - w dzień narobił nam kilkakrotnie w domu,mimo,że był wyprowadzany!!! Najgorszy był motyw wieczorem - kąpałam się i zawolalam chlopa, by wyprowadził mi psa z łazienki ( podglądacz

) a ten po chwili się,... zlał na maxa, nie potrafil się opanować!! Co to może być? Czy nasz pies jest za bardzo zestresowany? Bo leje np jak się boi odkurzacza, ale żeby się bał bo został wyprowadzony z łazienki? Godzinę wcześniej tez się zlał, i nie wiem, czy się wystraszyl wyjmowanych ciuchów z worka czy co, ale wyciągaliśmy je z 20 minut a on nagle nalał... Myślicie, że to minie? Po południu też mi się zlał, bo zagrałam długi, głośny akord na pianinie

Już tydzień był spokój, nie uronil ani jednej kropelki, a dziś to na maxa co chwila panele podlewał

A widze, że nei jest to pies jakiś strachliwy, a ma momenty że się boi pierdoły, którą powinien olać...