O ch Marta włąśnie wysłałam do Ciebie wiadomość z pytaniem o zdjęcia a tu tyle ślicznych fotek Pozwolisz, że podkradnę Ci te piękne zdjęcia do naszej kolekcji domowej i czy moge wstawić do galerii Plutonka? Strasznie się cieszę że bedziecie się spotykać, myślę ze przyda się to obu małolatom bo oboje bardzo żywiołowi są. A ztego co widzę na tych zdjęciach to świetnie się razem zrozumieli z resztą jakby mogło być inaczej. Jeszcze raz za wszystko dziękuje, jesteś kochana Marta i Kesiulek też
Oczywiście Pani Wandziu zdjęcia są do Pani dyspozycji Maluchy bardzo fajnie się ze sobą dogadywały. Chociaż Kessi czasem bywa niedobra , to Pluton dzielnie znosił maltretowanie Szalały ze sobą ponad 3 godziny i jeszcze jak wracaliśmy do domu to musiałam je na siłę rozdzielać. Pluton jest prześliczny i na dodatek tak energiczny jak mój diabeł To nie ostatnie nasze spotkanie, więc i nie ostatnia fotorelacja. A imprezka była z okazji dnia dziecka, no i prezentem dla Kessi z okazji 5 m-cy
Chcieliśmy się pochwalić, że kilka dni temu Kessi prezentowała swoje posłuszeństwo w przedszkolu dla dzieci niepełnosprawnych I mimo, że na co dzień jest strasznie nadpobudliwa to w przedszkolu zachowywała się bardzo ładnie. Pozwalała na głaski, przytulańce, wkładanie rączek do pychola, oczu, uszu Niestety nie mamy zdjęć z dziećmi, bo ja z wrażenia zapomniałam, że mam aparat Jedynie takie
Po wizycie w przedszkolu dla dzieci, zajęcia (a raczej zabawa) w Kessi przedszkolu
to moje ulubione zdjęcie
z Adim
A to niespodzianka dla p. Wandy Do przedszkola zaczął uczęszczać też Pluton
I na koniec mozolne próby ustawiania małej pokraki
Dziękujemy Co do ostatniego zdjęcia to ja też się poplułam......ze złości Ja jej takie ładne zdjęcie robie a ona oczy zamyka Natalia codziennie jej to powtarzam i to chyba przez to taki łobuz z niej