Adelka pieknie dziekuje za zyczenia Jolu truskawki cudne jak mi sie uda to postaram sie wkleic zdjecia z urodzin ,impreza byla bardzo krotka bo poczestunek szybko sie skonczyl
ADELKA sto lat sto lat sto lat A torcik to naprawdę troszkę mały biedny As dostał tylko talerz do wylizania a najmłodszemu Demonkowi to nawet Pańcia paszczurkę ręką trzymała co by z żalu nie piszczał Ech szkoda gadać
Od nas też wszystkiego najlepszego Adelko . Zdjęcia cudne , szczególnie te dwa berny w "srebrnych płaszczykach" niektórzy wiedzą jak się wystroić na przyjęcie
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczenia A co do tych upalow to nasze psy chyba sie przyzwyczaily, bo jak tylko probujemy kozrzystac ze sloneczka towarzysza do bolu Czasami zajmuja najlepsze miejsca i ciezko je przekonac do zejscia no chyba ze idziemy do wody benio lekko sie opieral (szkoda ze o mnie..........) Za to Adelka Chciala mnie utopic ona jedna rzucila sie za "mamunia" Pierwszy raz w zyciu sama wlazlam do tego stawu ale co sie nie robi dla tych" potworow" Benek szczesliwy(Juz ty tam nie wejdziesz.................)