Ja również z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia Whisky na stronce i bardzo ,ale to bardzo się cieszę że Whisky trafiła do tak kochanego domu .Moim życzeniem jest żeby wszystkie pieski z mojej hodowli trafiały do takich kochających i odpowiedzialnych właścicieli jakim jest Ania . Pozdrawiam serdecznie i proszę wyściskać Whisky i reszte psiaków
Strasznie wszystkim dziękuje za Bardzo miłe słowa i serdecznie wszystkich pozdrawiam, A whisky jest odlotowa i skradła wszystkich serduszka , Pani Agnieszko ja bardzo sie ciesze ze ja mam serdecznie dziękuję, a ja mam nadzieję ze bede tak kochała wszystkie psiaki jak Pani Agnieszka , bardzo mile wrażenie wywarła na nas i widac że to co robi robi z sercem i miłością
No dobra wstawiam kilka fotek, malutkiej Whisky i troszke dziewczyn , Rita i Alpina przyjeły ja bardzo dobrze ale ostrożnie ale teraz to Whisky biega jak szalona za Rita i chyba traktuje ja jak mamę chyba szwajcary umia sobie radzić , więc poki co jest wesolutko, ale musze przyznac ze jest pieszczocha Whisky i nie lubi zostawac nawet na 1 min sama, je barzdo ładnie od samego początku a na kota szczeka i nawet sykanie i machanie pazurkami przed jej noskiem nie zniechęca jej do zaczepki, ehh ale śmiechu mamy z nią....... Dobra ale sie rozpisałam a teraz fotki...
No mam nadzieje ze troszke wam zaspokoiłam ciekawość POZDRAWIAM
dziekuję Tess jest szałowa i nie załuje na sek ze ja mam, a rawde mówiac bałam sie ze sobie nie poradze, ale przy dziewczynach wacle ego nie odczuwam, swietnie sie bawia razem szaleja i Whisky duzosie uczy od nich..... a dla synka mała zabawka ma sie z kim bawic i szalec i uciekac..... a pomysły do zabawy to obydwoje maja genialne