Ehhhh.... ale wam zazdroszcze, prawdziwy raj Benio piekny a Demonek to już wielkie psisko P.S. Adelko przepraszamy za spóźnienie ale chcemy życzyć z okazji urodzinek wszystkiego naj naj najlepszego
Marioooooooooooo wlasnie przed chwila przeszsdl Tajfun po moim ogrodzie odwolalam psy ale ledwo zamknelam bernenczyki,huskie biegaly w szalenczej gonitwieeeeee udusily lisa ,ktory niewiem jak sie znalazl na dzialce Mario do jezy juz przywyklam ale lisy??? http://images27.fotosik.pl/227/fc791a818bfb9db6med.jpg
Ostatnio edytowano 2008-06-10, 23:39 przez meggy, łącznie edytowano 1 raz
Małgosiu , zdjęcia , jak zawsze , rewelacyjne .Co za poświęcenie , wejść do wody przed św.Janem , ale czego się nie robi dla ukochanych Nie rozumiem dlaczego dziwi Cię przybycie lisa , tak u Was pięknie i sympatycznie , że wszystkie stwory ciągną , całe szczęście ,że w Polsce nie ma lwów i tygrysów bo pewnie też by do Was przyszły
No rewelacja Jak skarby mają nie szaleć na wystawach jak tak dbają o urodę Kąpiele ,opalanie ,ruch na świeżym powietrzu I to wszystko jeszcze z ukochaną pancią niech by spróbowały narzekać,że czegoś im do szczęścia brakuje
CUDNIEEEEEEEEEE ja też yak chcę no mam nadzieję że psiakom nic nie będzie bo to żeczywiście dziwne żeby lis wlazł na teren posesji bo jakoś nie wierzę żeby psów nie wyczuł hmmmmmm
Małgosia - co z haszczakami? Lis nie był wściekły czasem? Pamiętaj, że jak by co i masz aktualne szczepienia to w grę wchodzi ewentualnie kwarantanna - żadne inne drastyczne rozwiązania, bo czasami różnie jest w różnych gminach.
Dzien dobroci dla zwierzat jest raz no moze dwa razy w tygodniu i to jak jest garaco w pozostale dni wioda zycie normalnych "burkow" a pozatym -liczba miejsc ograniczona
A tak czekaja az panca wreszcie sie ruszy i zrobi sniadanko kurcze ucina zdjecia
Do nas tez przychodza teraz lisy, maja mlode i zeby zdobyc zarcie nie cofna sie przed niczym, sasiadom zadusily 3 kaczki zaraz pod nosem psa (za krotki lancuch :( - niestety zyjemy na wsi
plywamy juz calkiem serio Demon okazal sie bardzo zdolny-plywa juz kilkoma stylami PIESKIEM ROZPACZLIWYM
NA HIPOPOTAMA
NA KROKODYLA Z WUJCIEM
Z KUBA NA STOJACO ADELKA ZA TO PLYWA ROMANTYCZNIE BENEK PLYWA TYLKO PO "COS" NP UCHO NIUNIA TYLKO JAK KTOS JA ZACIAGNIE DO WODY TRZEPANKO ADI I DEMON THE-END