Jakie fajniutkie jak bylam dzieckiem mialam duzo chomikow bo ciagle mi sie roamnazaly 2 "samce" hehehe.Jest na co popatrzec najbardziej lubilam "zapakowane torby"
No tak ja mam podobno dwie samiczki. Zwątpiłam trochę gdy Maciek ze znastwem stwierdził, że się "kryją". Po dłuższej obserwacji stwierdziłam , że one spały jeda na drugiej ale kto wie co jeszcze się okaże.
A bystre są strasznie. Dwukrotnie zwiększyły swoje rozmiary co daje im teraz coś około 6 cm długości. Najlepsze są jak włażą całe do miseczki i wtedy są dokładnie okrąglótkie. Bardzo pocieszne stworki a torby to im się kończą w połowie ciała. Super wyglądają wyładowane po brzegi.
No tak ja mam podobno dwie samiczki. Zwątpiłam trochę gdy Maciek ze znastwem stwierdził, że się "kryją". Po dłuższej obserwacji stwierdziłam , że one spały jeda na drugiej ale kto wie co jeszcze się okaże.
A bystre są strasznie. Dwukrotnie zwiększyły swoje rozmiary co daje im teraz coś około 6 cm długości. Najlepsze są jak włażą całe do miseczki i wtedy są dokładnie okrąglótkie. Bardzo pocieszne stworki a torby to im się kończą w połowie ciała. Super wyglądają wyładowane po brzegi.
Halinko, ale masz prześliczne Kniejaczki i chomiczki przesłodkie Co tam, cały zwierzyniec jest super - ten duży i ten mały ... jeżeli nic nie przeoczyłam brakuje Ci tylko kózek
Ale piękne te Kniejaczki . Coś Halinko ostatnio skąpiłaś nam ich widoku , pewnie z powodu sezonu wystawowego ,oczekuję ,że nadrobisz zaległości. Pozdrowienia i najserdeczniejsze głaskanka i mizianka. Grażyna
Teraz trzeba wstawiać mniejsze fotki, bo na starszych monitorach ucina z prawej strony / tak mam na starym kompie/ Na laptopie mam całe zdjęcia. Kniejaki piękne jak zawsze.
Pani Halninko Kniejaczki śliczne jak zawsze I choć trudno w to uwieżyć że mogą być jeszcze piękniejsze ale to prawda na żywo są jeszcze śliczniejsze naszczęście miałam okazje zobaczyć Karo i Kora słodziudkie jak miód