Z jednej strony trudno się skupić gdy Ci ktoś chodzi po biurku a z drugiej gdyby nie te zwierzęta..... nudno by było a co do Babci Wandy to sama zobacz ile ma kudłaczy my też tak kiedyś będziemy mieli jak dom to i zwierzątków dużżżżo!!!! ..................................... a babcia nasza już osiołka szuka i szetlandy...... do nie będzie inwestować w KOSIARKĘ bo to buczy i prąd żre
A niektórzy tu się dziwią, że ja mam obsesje na tym punkcie... Kiedy ja zobacze bernusia większego od Galwinka, no kiedy Moja mama mówi "Mówiłam, ci że trzeba było Gamme wziąć "
Natalia . Galwin jest po prostu pięknym . młodym samcem . Widziałaś Cedra . też jest duży ,Nie ma co porównywać do suki ,bo u bernów ta różnica jest bardzo duża.
Galwinkowi z okazji 10 miesięcy życzenia żeby go ciągle nie ważyli i nie mierzyli , bo i tak kochają cię takiego jaki jesteś. Głaskanka ode mnie i nuchnięcie od ciotki Coffee
Jak zawsze się zachwycamy Galwin jest pięknisty! No i wyższy od Czopera w kłębie o 4 cm...A mi się wydawało, że Czoperek jest duży Pozdrawiamy i głaskanka dla Galwina.
Natalka, Galwinek przynajmniej dzięki swojej posturze i wzrostowi wzbudza pewnie podziw i respekt, bo chociaż nie "kicha" się z nim pokazać... Nasza Gamcia jest szaleńcem i ludzie mają obawy czy zdąży szczenieczek wyhamować żeby z rozpędu nie przewrócić wczoraj "ciocia" Monika - właścicielka Tosi dostała od witającego się kłębka drapaka w policzek, bo Gamki nie da się opanować jak się cieszy - za szybka jest.....
Bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa. Jestem bardzo dumna z mojego misiaka, bo jest poprostu cudowny... Co prawda teraz na szkoleniu pokazuje kto tu rządzi, ale staram się z nim, że tak powiem walczyć o dominacje Mronie - czy zaraz usłyszymy, że z szanowną siostrą jest "kicha" się pokazać Gamka jest chyba bardziej żywiołowa od Galwiniastego Od kiedy zmieniliśmy sposób żywienia Misiek jest bardzo stateczny i już nie rozpiera go energia (na szczęście ). Jak wracam do domu to leci do mnie, ale już za bardzo się nie chce witać, tylko czeka aż się rozbiore i zawołam go do siebie, wtedy to jest szczyt radości. O skakaniu na mnie czy na kogokolwiek innego nie ma juz mowy, on by wszystkich powywracał
eh.... zawsze będę wzdychać do Galwinka że taki cudny jest a Ritka jak go widzi na zdjątkach to ślinka jej cieknie , świetnie wyglądają zdjęcia na tle morza , wysciskaj go od NAS
Galwinuś jak zawsze wzruszająco-rozkoszny , ma facet tyle uroku , a do tego jeszcze fotograf z talentem. Z okazji Nowego Roku życzymy sobie jak najwięcej takich sympatycznych zdjęć .
Pozdrawiamy Coffee z rodziną