Hihi Nio Agaciu mieszkam teraz w domku :) Ale niestety drugi bernuś narazie nie planowany... :( powod : mamy juz 3 psiaki ! Tzn. Herrcia , rozbujnik - kundelek Kacperek i owczarek niem. ale nie czysty Aza ;))
A ja... nio ja sobie wyglądam teraz tak (nie wiem czy dobrze fotke wstawiam :P )
Ja to ta w tej brązowej :))
A fotka z moją najlepszą przyjaciółką postaram sie dzis wstawic tez fotki mojej gromadki.
Zdania są podzielone. Szkolna pielęgniarka twierdzi, że 171cm, tatulo 176cm, mamunia 174cm a brat ma wadę wzroku więc jego głos się nie liczy =P Ale na pewno ponad 170 :)
Średnio =P Mam straszny problem z kupowaniem butów, bo muszą być zupełnie płaskie, inaczej jestem najwyższa w klasie... Chociaż szczerze mówiąc wolę być za wysoka niż za niska =P
Mam jeszcze takie, ale ono jest z zeszłego roku. Teraz mam trochę dłuższe włosy, ale tak to to się raczej nie zmieniłam =P
Boże, ale ja jestem niefotogeniczna!!!
Ostatnio edytowano 2006-12-14, 17:09 przez Agata i Baks, łącznie edytowano 1 raz
Piiiknie syskie wyszłyście Nio ja mam cos kolo 1,65 (niektórzy twierdzą ze 1,67) i już ludzie mówią, że wysOka jestem . A ty Agacia , jeszcze większa ode mnie jesteś . Tyle , że ja brzuchem nadrabiam xD . I on sprawia że wyglądam na niższą ;pp . hihi .
To ja z moją siorką jakiś miesiąć temu w Częstochowie . jak myślicie - która starsza ? xD
Ja mam 165cm Na szczęście. Specjalnie juz nie rosne gdyż gen wyższysci dał tata, ale od niego mam już sporo genów tj. kolor włosów, oczu no i ten wzrost, ale moja mama z 160 mnie zaniża W każdym razie sie ciesze, że nie jestem za wysoka.
Mam zdjęcie z sierpnia z moimi dwoma burkami no i z swiatówki, ale niewyraźne, wiec wstawie z sierpnia;)
kuRde AgatA alEs ty WysokA Ja mAm 170 tAk moWią w sZkOle. W doMu, że MAm 168, a tAk w ogOle, Ze mAm ok. 175 . Ale w SumiE to RaCZej 170. AneTa RoXynkA to pO pRawEj??
Ostatnio edytowano 2006-12-16, 16:49 przez Klaudia, łącznie edytowano 1 raz