Byłem czyściutkim berneńczykiem Ale postanowili zabrać mnie wycieczkę z tymi gryzoniami: Huraganem i Hipi No i zaczęło się Kąpaliśmy się w stawie który do najczyściejszych nie należał Było super Potem bawiliśmy się w piasku... Huragan ciągle mnie zaczepiał Chwila wytchnienia
Huragan znowu się do mnie przyplątał Prawie wszedł mi na głowę! Dołączyła Hipi Mam dosyć Zmywam się... Uff, nie ma ich Znowu to samo... Elementy wspinaczki wysokogórskiej Jesteśmy prawie na szczycie A stąd rozpościerają się takie widoki... Wracamy The end
Ostatnio edytowano 2008-07-01, 17:05 przez Magda, łącznie edytowano 3 razy
jej!! ja chce do was super psiaki, kumple do zabawy, super spacerki i widoczki normalnie raj Bastek oczywiście niepowtarzalny uwielbiam takie włochate kule najpierw Bastkowy dziadziuś skradł mi serce, a teraz Bastuś całusy dla misia !
Madzia te sliczne" malpeczki" to kaukazy? ale fajowe To Bastek mial urwanie glowy heheh piekne -ale ja tu juz nie wchodze bo moje panny sa przed cieczka i i jak sie tak napatrza to..........mmmmmmmm
Madziu to specjalnie dla Ciebie Razem z Benia DUMKA mieszka FRODO -syn Bastusia 3 dni mlodszy od swojwj kuzynki???? dobrze mowie Mama Dumki to babcia Frodo oboje pochodza z tej samej hodowli FRODO