żebyście o nas nie zapomnieli kilka dzisiejszych fotek troche cienia z Neonkiem i bez czemu masz takie wielkie zęby na owockach przestań, przecież nie zjem wszystkich kazali mi pozować ale ja długo w miejscu nie ustoję trzeba odpocząć no dobra ... cykaj uff nareszcie spokój sesje fotograficzne ... są takie męczące na posesji ... pilnuję znaczy "świruję"
Przepiękne zdjęcia Fiony ach a jakie rewelacyjne światło-pełen profesjonalizm! A teraz powiedz dlaczego na zdjęciu bez kotka Fiona sie tak podejrzanie oblizuje?
super zdjęcia mi jeszcze Ramzes nie daje tak się pozować ale stanie nieraz bo zazwyczaj biega.Dziś jest spokojniejszy po szczepieniu i taki smutny.Ze bym go zjadła. pozdrowienia
no i po co tam leziesz? polowanie na "mysz" w czasie deszczu berny się nudzą ... pycholek to spojrzenie mam patyka fuu! niedobry Neonek jak każde kobiety humor poprawiamy sobie zakupami wieczne dzieci kupiły sobie balonik biedronkę i wiatraczki
Piękne zdjęcia pięknej Fionki Minki urocze szczegolnie niesmak po patyczku a integracja z Neonkiem urocza Dobrze,że go pokazalaś,bo już martwilismy się,że został pożarty a tu niespodzianka-pełna harmonia w stadzie pyszczki sobie myją świetne
Fionka mnie zawsze zadziwia nie mowiac juz o zdolnościach fotograficznych Beaty to co będę miała wkońcu okazje wyczochrać Fionkę (jeśli można ) nie oszukujmy sie to krótkie spotkanie w Ustroniu mnie nei zaspokoiło