ostatnie zdjecie Roxy super!!
uwielbiam bernenski wzrok... tak ufnie patrzacy i wydaje sie ze one wiedza o czym o czym my nie wiemy... jakby znaly wszystkie tajemnice swiata...
głaski dla pięknej dziewuszki
Super fotki ŚWIĄTECZNEJ przepięknej Roxy az miło popatrzeć...
ps. Astor ma taką samą piłeczkę ( z kolcami , pomarańczową )
moze sie kiedyś wreszcie spotkamy na żywo... np. na polanie przy Kamionku ????
ja wczoraj po parku chodziłam sobie z psiurem... i uciekałam przed straża miejską - swoją drogą w swieta dali by spokuj... ale jestem otwarta na wspólny spacerek mam nadzieje ze mówimy o tej samej polanie ... jest tam boisko??
My szłyśmy od ul.Kinowej wzdłuż kanałku, na tej wielkiej łące było sporo piechów. Straży nawet nie widziałam. Doszłyśmy do Wedla i wyszłyśmy na ul. Lubelską.
Roxa miała piękny spacer, bo szłyśmy na piechotę od siebie z Łukowskiej do mojej mamy na Ząbkowska.
Dużo zdrówka dla Roxy No proszę już 5lat a nie wygląda więc niech chłopakom nie mówi prawdy Celowo Maksowi nie pokazuję jej zdjęcia bo się chłopak zakocha i będzie mi wył pół nocy a jeszcze do tego ta kreacja sylwestrowa no istna z niej Dama, poprostu śliczna
Dla Roxanki z okazji urodzin ,a dla jej dwułapych z okazji Nowego Roku wszystkiego co najlepsze , najmilsze , wspaniaych wypraw , powodzenia we wszystkich dziedzinach
zycia i tej wielkiej radosci jaka daje kontakt z psem i przyroda.
Serdecznosci i glaskanka