Halina napisał(a):Pomieszanie z poplątaniem czyli małe, duże , średnie Kniejaki
Szkoda, ze moja Czterolapna nie wychowywala sie w takiej mieszanej co do wieku i plci rodzince Takie maluchy sa najlepiej przygotowane do zycia!
No ale nastepnym razem bedzie lepiej
Dziękujemy Ci Halinko ( i Twojemu netowi) za prześliczne zdjęcia . Maluchy sa takie rozkoszne i widać że grzeczne i dobrze wychowane. Nie mogę się nadziwić dlaczego pod Waszymi drzwiami nie stoi kolejka po rozkoszniaczki.Życzę im wszystkim żeby znalazły domki i kochające rodzinki dorównujące Waszej.
Pozdrawiam
Powalają mnie na kolana te małe ( a raczej wielkie ) kluchy. Spacerek przed domkiem w obecnosci pozostałychi Kniejaków to chyba było dla nich wielkie przezycie. Odniosłam wrażenie, że glutki doznały lekkiego rozdwojenia jaźni i nie bardzo wiedziały za kim maja w końcu chodzić. Ale super to wygladało :)
Nie no.. Ja nie moge tego oglądać... Ja chce znowu mieć niuńka małego w domu Śliczne są, poprostu cudowne. A jak oglądłam film to chciało mi się płakać, bardzo wzruszający (przynajmniej jak dla mnie ).
To widać-psiaki z naprawdę dobrego domu! Ich obycie z psami i ludźmi... widać Twoją Halinko troskę.No podziwiam, wiem ile czasu trzeba dla dwójki a tu taka gromadka. Ich właściciele będą mieli skarby w domu (byle nie popsuli) No i cudne te kwadraciki na mordkach. Wyczochrać proszę i matusię też.
ja Halinko tez nie moge tych fotek ogladac juz sa po prostu rozbrajajace...cuda po prostu...juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla takiego malucha miec...wygiglaj wszystkie psiaki duze i male ode mnie !!!