Marzena!nie martw się wszystko będzie dobrze te nasze buraczki zawsze coś tam mają,pewnie w ten sposób zapewniają sobie jeszcze więcej czułości i opieki Dino też ciągle coś wymyśla,a to zapelenie krtani a to drożdżaki w uszach ,już zaczynam się martwić co będzie następne.Dinuś trzyma mocno łapkę za siostrzyczkę i ma nadzieję na szybką informację,że wszystko wróciło do normy.
chcialabym napisac ze wszystko wraca do normy ale niestety nie co prawda badania potwierdzily tylko zapalenie wywolane ugryzieniem badz ukluciem ale guz sie nie zmniejsza a antybiotyki koncza.jutro bede dzwonila do weta to mi powie co mam zrobic czy czekac do niedzieli to jest do ostatniego antybiotyka czy przyjsc pozdrawiam wszystkich i jak cos bedzie wiadomo to dam znac
Taki guz nie zniknie tak z dnia na dzień jak się pojawił Trzeba czasu.Jeśli nie rośnie i jest reakcją na ukłucie czy ugryzienie i znajduje sie w dostępnym miejscu to oprócz antybiotyku porobiłabym okłady ze zwykłej sody do picia.Na pewno nie zaszkodzą a mogą pomóc Nie martw się.Zejdzie.
Marlena! Ewa ma rację mnie jak nawet komar udziobie to 2 tygodnie mam twardy guz.Będzie dobrze zobaczysz.Trzeba myśleć pozytywnie pozdrawiamy i kciuki trzymamy
Dzisiaj rano Dinuś nie mógł obudzić swojego przyjaciela Fuksa który jeszcze po 4 dniowym rajdzie nie zdążył odpocząć Wstawaj leniuchu pora na pastwisko no dobra dzisiaj ja poprowadzę Ciągle masz jeszcze pretensje,że Cię obudziłem Moja najlepsza przyjaciółka Karolina A teraz sprawdzę czy pańcia podlała kwiatki Mam nadzieję,że udało mi się zdopingować moje siostry i braci aby wreszcie się ujawnili i pokazali na forum,bo zapomiałem już jak wyglądają
Witamy wszystkich po dłuuugiej przerwie. Wiadomo, po drodze były wakacje dostęp do internetu ograniczony. Jak te nasze psiaki wyrosły, żeby tylko nie chorowały. Dafi "złapał" młodzieńcze zapalenie stawów -ale już wszystko dobrze no i łupież suchy nie wiadomo dlaczego - ale za to kąpiel w wannnie mu się bardzo podobała, za Bozitę zrobi wszystko. Teraz jak odkręcamy prysznic to nasłuchuje czy to dla niego- taki cwany. Wstawię trochę zdjęć z wakacji no i pozdrawiamy serdeczie wszystkich. Kasia , Adam i Dafi.
Mój Pan Kochany
Czekamy Z Pańcią na słoneczko
Hurra, jest zabawa moja ulubiona-butelką plastikową. Jak chodzimy na spacerek to zbieram butelki a pani z panem chowają mi do takiego pojemnika który nazywają koszem, tylko nie wiem czemu jak idziemy na drugi dzień to mój kosz jest pusty - ktoś mi podbiera zabawki.
Super wakacje miałeś Dafik . A ja pozdrawiam wszystkie moje wnusiatka ,które wczoraj ukończyły 9 miesiecy i rozpoczęły okres młodzieżowy . Czasy szczeniactwa już za wami
Troszeczke zdjec Dragonka,robionych tak na szybko My szykujemy sie do pierwszej wystawy,ciezko Dragonkowi zrozumiec ze jak truchtamy w kóleczku to nie skaczemy na pancie....ale Babcia Zuzia dała kilka pomocnych wskazówek i moze BEDZIE DOBRZE Pozdrawiamy cale rodzenstwo i oczywiscie wlascicieli:)))))
No nareszczcie sobie przypomieliście o redzeństwie BRAWO. Miło popatrzeć jak nam chłopaki rosną Tylko teraz jeszcze dziewczyny zdopingować coby się pokazały.Pewnie już piękne panny z nich powyrastały