Dziś w paru galeriach nie otwierają się zdjęcia Może to rzeczywiście jakiś strajk
U mnie Żaba też ostatnio odmawia współpracy. Wcześniej "samodzielnie" zmiejszała rozmiar zdjęć (zaznaczałam taką opcję) i wklejała a teraz muszę koniecznie zmniejszyć rozmiar w albumie i dopiero wstawiać. Inaczej się nie da. Zanim to odkryłam walczyłam z Żabą bezskutecznie.
No to Przemek masz to co u mnie . Mi się w końcu udało w ten sposób, że kllikałam na ten nie otworzony obrazek prawym przyciskiem myszy, potem na właściwości, potem wklejałam adres zdjęcia w pasek tytułu strony, potem otwierało mi się zdjęcie w żabie w pełnym rozmiarze, potem spod zdjęcia kopiowałam znowu link do tego zdjęcia i wstawiałam. No i w końcu weszły
Spacer ,to takie magiczne słowo ,które wszystkie psiaki doprowadza do wrzenia Opis rasy mówi ,że Berneńczyk jest psem mało szczekliwym to co ja mam za rasę Szczonki zawsze spotykają się z naszymi kozami ,jest coraz lepiej Ucieczka nie jest już tak paniczna U nas na polach już jesień Ale psiakom to nie przeszkadza Na zaoranej ziemi szaleją Szaleją ,aż się kurzy Próbujemy też szkolić się Tutaj skupianie uwagi na przewodniku Jednak niektórzy "olewają" naukę Inni są znudzeni Stary daj spokój Wracamy Ale ,wszyscy zawsze są zadowoleni
Kurcze,ale fajnie macie Musisz mieć jakieś silne argumenty,że one takie w ciebie wpatrzone Zapanować nad taką wesołą gromadką,to duży sukces Mnie na spacerach mój boksersko-berneński dwupak czasem się rozłazi i traci słuch Głaski i mizianka dla całej sfory