Moderator: annasm
Wygląda na to że jednak mnie nie zrozumiałaś.Ola napisał(a):Natomiast jeśli ktoś będzie chciał, by mój Andre krył jego suczkę, to nie odmówię. Bo potencjał w nim jest ogromny. Bardzo wielu ludziom się podoba. Mówię oczywiście o świadomym kryciu, gdzie szczenięta będą miały opiekunów.
Ania Gd napisał(a):Wygląda na to że jednak mnie nie zrozumiałaś.Ola napisał(a):Natomiast jeśli ktoś będzie chciał, by mój Andre krył jego suczkę, to nie odmówię. Bo potencjał w nim jest ogromny. Bardzo wielu ludziom się podoba. Mówię oczywiście o świadomym kryciu, gdzie szczenięta będą miały opiekunów.
Ola napisał(a): spotkałam się z opinią, że po Andre będą ładne pieski i ktoś już by takie chciał, oczywiście bez rodowodu-kundelki.
Ania Gd napisał(a):IQ poniżej 90
tylko metoda "walić pięścią między oczy"![]()
![]()
asia78 napisał(a):Kundelków jest tyle, że schroniska pękają w szwach.
Zastanów się, czy chcesz się przyczynić do powiększania ich populacji?
Wanda napisał(a):Ania Gd napisał(a):Wygląda na to że jednak mnie nie zrozumiałaś.Ola napisał(a):Natomiast jeśli ktoś będzie chciał, by mój Andre krył jego suczkę, to nie odmówię. Bo potencjał w nim jest ogromny. Bardzo wielu ludziom się podoba. Mówię oczywiście o świadomym kryciu, gdzie szczenięta będą miały opiekunów.
Żeby pies Twój mógł zostać reproduktorem a zatem kryć suczki musi otrzymywać oceny DOSKONAŁE !! jedna bdb to duuużo zamało. Myślałam że jesteś Olu na tym forum trochę czasu i przejżałaś różne tematyRównież te gdzie jest mowa o hodowaniu i dobieraniu repro do suki. Nic nie rozumiesz i mówisz o "świadomym kryciu" ???
Powrót do Duży Szwajcarski Pies Pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości