Moderator: DolceVita
GosiaiFred napisał(a):Marzy mi sie spotkanie wielbicieli bernenczyków :) takie weekendowe seminarium berneńczykowe co w na to ??
frappe napisał(a):Hmmm.. a może jakieś spotkanko w Wielkopolsce ? Znalazłoby się pewnie wielu chętnych
wciornastek napisał(a):frappe napisał(a):Hmmm.. a może jakieś spotkanko w Wielkopolsce ? Znalazłoby się pewnie wielu chętnych
Cezkam nadal czy jakies spotakanko, może sie skrzykniemy?
Brożkin napisał(a):Myślę, że ten Poznań trzeba zorganizować koniecznie! Proponuję przyszły weekend (27-28 września). Teraz tylko trzeba pomyśleć gdzie. Mam tu na myśli jakąś polankę, łączkę, żeby pieski mogły pobiegać. Oczywiście Wasze, bo Bona przecież ma zakaz biegania i zabaw z innymi psami.
Może zróbmy takie spotkanie w Lasku Marcelińskim? Jest tam taka polanka (obok placu zabaw) na której pieski mogłyby pobiegać, a i parking nie jest daleko. Oczywiście to tylko taka nieśmiała propozycja...
My z Bonką możemy podjechać w dowolne miejsce i nie stanowi to dla nas problemu. To jak?
Powrót do Szwajcarskie spotkania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości