Wybaczcie, dopiero dzisiaj wpadam do was, miałam paskudną grypę
W zeszłym tygodniu byliśmy w Zebrzydowicach i ku mojemu miłemu zaskoczeniu Hammer mógł kosztować nowości

Ale szczęściarz z niego! Jest nowa karma: jagnięcina z ryżem. Byłam zaskoczona (pozytywnie oczywiście), gdyż wygląda smakowicie, tzn.: ryż dmuchany i suszone, mielone mięsko... sama miałam ochotę skosztować. Karma SuperMiX jest także w formie krokiecików. Nowością jest suplement wzmacniający węch.
A teraz podzielę się z Wami ostatnim wybrykiem naszego pupila. Hammer wychodził na spacerki z Panem, gdyż ja leżałam zagrypiona. Poczuł zew swobody i zniknął z pola widzenia. Przybiegł z radością ale jego pysk był umorusany w czymś dziwnym, brązowym, bez zapachu. Okazało się, że pod drzewem stało wiaderko plastikowe wypełnione czymś w rodzaju pianki uszczelniającej (w tych specyfikach przeważnie jest żywica epoksydowa). Hammer skorzystał z darmowego papu i skosztował. Oczy płonęły czerwienią, biegunka i wzdęcia

Głupiutkie zwierzę, ale jakże kochane.
Podzieliłam mu karmę na cztery posiłki (zamisat 2). On dostaje 23M. Dzisiaj jest już dobrze

Oczęta są normalne, pies zrobił normalną kupkę i już tak nie śmierdzi. Nawet z pyska mu jechało przerażająco. feeeeee
Jestem naprawdę zadowolona z tej karmy!!!!!!!
Chcę jeszcze wziąć dla Hammcia na jesień zestaw ziół. Wyczytałam, że wspomaga w odbudowywaniu flory bakteryjnej.
Kochane dziewczyny, każda karma jest opisana. Dla niejadków też jest odpowiednia "Energie Hochleistung".
My musimy stosować 23M, gdyż Hammer miał skłonności do luźnych stolców, ale gdy skończy 2 lata będziemy próbowali przejść na inny rodzaj karmy.
Tak jak EwciaM pomyślałam, aby naprzemian podawać Auslese i Extra
Fleischbrocken to jego ulubiony przysmak, wygląda jak kupa

ale jest smaczniusie. Za jeden kawałek Hammcio zrobi wszystko
Życzę Wam udanego wyboru i SMACZNEGO!
MOja córa wyjada z miski Hammera płatki kukurydziane, nawet gdy są już zalane. Hammer patrzy na nią, z pyska mu cieknie i czeka na komendę WEŹ