Pani Aniu dziekujemy

troszeczkę zdiec maluszków
nie tylko mleko płynie ale i matczyna miłosć

pierwsze wspólne zabawy

pozdrawiamy

cieplutko
a Madziu zapomniałam napisać cztery maluszki mają juz domki. Jeden piesek jedzie do naszej forumowej Kasi ,drugi do Niemiec do pani Mari. W niedzielę były nas odwiedzic dwie kolejne rodziny .Pani Kasia z córką Pauliną do nich pojedzie Gajka

niestety panstwu z okolic Warszawy odmówiłam,u nas maluszka nie dostaną.bardzo podobało mi sie zdanie mojego męża ,powiedział ,,,,,,,,,,,,prosze państwa my jesteśmy hodowcami nie handlowcami i najwazniejsze dla nas jest dobro maluszków ,na nie przeważyło kilka istotnych rzeczy
sunia nie miała by wstępu do domu,w domu jest juz owczarek niemiecki i ona miała być jego towarzyszką pod nieobecnosć włascicieli.Kolejna sprawa państwo mieli sunie która wraz z owczarkiem czesto im uciekała i pewnego dnia pies wrócił sam sunia przepadła-nie chce żeby głównym zajęciem mojej małej były ucieczki w teren z kompanem.
Pani Joasia jeszcze zastanawia sie czy Gabrysia czy Gracja

natomiast co do ostatniego pieska jest bardzo miły pan i pertraktujemy co do ceny .Podoba mi sie jego uczciwe postawienie sprawy i czuje że dam sie złamać