Roma napisał(a):Asia! ale Ci się udały zdjęcia to ostatnie to majstersztyk.Mufka mistrzyni,ale dobrze ,że Dinuch taki nie jest,bo ja ze strachu to nie wiem co

Zrobiłam setki zdjęć w nadziei, że któreś się nada do kalendarza bo chciałam ,,pokazać światu" jakie mogą być berneńczyki ale niestety żadne z dynamicznych zdjęć nie było na tyle ostre

trudno może kiedyś uda mi się dobre dynamiczne zdjęcie zrobić...
Co do ,,latania" to Ci co Muflona znają wiedzą w jak nietypowy sposób ona potrafi się poruszać ja zawsze byłam tym załamana zwłaszcza, że zdarzało jej się kuleć. Jednak ,,psi sportowcy" powiedzieli żebym właśnie wykorzystała te jej tendencje w zabawach żeby mieć jej wariactwa pod kontrolą - i mieli rację, Muflon skacząc za piłką czy sznurkiem po wcześniejszej rozgrzewce nie miewa kontuzji i ma mniej pomysłów na ,,samodzielne latanie"
Natalia Galwin to zazwyczaj podrywa inne gdy jest w towarzystwie Mufki - myślisz, że to taka przekora z jego strony
asia78 napisał(a):Jak moja Amanda podrośnie to zgłaszam ją na ofiarę do zabawy z Mufką
Zawsze myślałam, że apek to byłby dobry kompan dla Mufki
Busola napisał(a):Dalmiśka niestety też cos od niej załapała: zeskakuje z ganku przez dwa stopnie w galopie.

Tak Ala, Michał od razu to zauważył - jak coś to z góry przepraszamy

zrozumiemy jeśli poprosicie Nas żebyśmy Was odwiedzali bez Mufki
AniRysTeam napisał(a):Rewelacja!!!
Dzięki

też uważam, że trafił mi się rewelacyjny i wyjątkowy pies