Super są A ten zaltony wzrok ŻiŻi - oj nikt jej sie nie oprze jak "dorośnie" A Żelaznemu Żukowi i Żeglarskiemu Żagielkowi to nikt nie podskoczy Mizianka dla wszystkich maluszków
Cudeńka , pewnie będą utalentowane po "Babci Gosi" co to i wierszyk napisze , i śliczne zdjęcia zrobi , i wspaniałą porodówkę skleci A opiekunowie w osobach Adelki i Benia sa tak rozczulający , że nie da się tego opisać słowami.
Dawno tu nie zaglądałam, a u Was szczonki rosną jak na drożdżach! Żartobliwy Żulik ma bombową minę na ostatnim zdjęciu,taką ewidentnie pasującą do imienia Zakochałam się ,uuuu... Powodzenia!
Małgosiu widzę,że u Was wszystko zorganizowane Adi i Benek pomagają przy małych skarbach,a szefowa sprawdza czy w bawialni wszystko o.k Dobrze że maskotka jej nie podpadła
czas bienie nieublaganie,szczonki rosna z dnia na dzien coraz wieksze , mysle ze to ostatnie dni sielanki zaraz zacznie sie dokarmianie i szalenstwa "sluzby sprzatajace" beda musialy zaczac pracowac pelna para rodzinna sielanka moze i ja sprobuje ........... aniolki