Bawialnia cud, miód malina!!! Gosiu co masz na podłodze?? To jest wykładzina pcv?? Ja miałam taką wykładzinę i musiałam z niej zrezygnować, bo była zbyć śliska dla maluszków. Może teraz jak sa starsze spróbuję znów ja ułożyć. Poszukiwałam takiego tunelu dla maluszków, ale niestety poznańska Ikea nie dysponuje tą zabawką. Może ktoś zna sklep w Poznaniu gdzie można takie cudenko kupić dla szczeniaczków??
Kinga na podlodze jest wykladzina leko porowata ,malo sliska-mam nadzieje ze bedzie oki,tunel kupilam jak zwykle przypadkiem jadac samochodem latem zobaczylam przed sklepem dziecinnym wystawiony razem z namiotem polecialam do sklepu -namiot byl uszkodzony, wiec uprosilam o sam tunel za 20zl
Szczonki maja 3 tygodnie ,co mnie wcale nie cieszy.Zaczynaja uciekac z gniazda dzis probowaly namoczone kuleczki -(bardzo smakowly ):mrgreen: coraz mniej spia,glosniej krzycza ,warcza piszcza i probuja szczekac. to moja cicha milosc coraz trudniej je nakarmic
a Starszy Brat to dzieciaków nie odstępuje jak widać, wziął może urlop macierzyński ze szkoły? bo ja to bym nawet bezpłatny wzieła by z takimi dzieciami być!! piękne są!!!
Gosia wreszcie nadrobilam zaległosci u Ciebie .Maluszki cudne nawet obrózki maja podobne do naszych .A jaka SUPER NIANIA miedzy nimi-mojego Jacka to koniami nie zaciagniesz do maluszków -no chyba że musi bo mnie nie ma .Wycałuj wszystkie od spartków,duże i małe .