Tak sobie myślę co Wami- hodowcami kieruje

na poprzednim forum tyle się naczytałam o pseudohodowlach o nieuczciwych hodowcach ,co produkuja dwa mioty w roku!(Nie chodzi mi bynajmniej o panią Wandę) ale czym róznią się dwa mioty przez rocznikowo rok, od tych w jednym roku np. styczeń i wrzesień?oprócz tego że te przez rok dostaną rodowód!?Może też temu hodowcy zależało na dobru suni?a że mialo to miejsce w jednym roku, zaraz był napiętnowany bo robi lewe mioty bez papierów?!Wyjaśnijcie mi różnicę bo czegoś chyba nie rozumię?A chciałabym wiedziec jak najwięcej o hodowli zanim bym sie zdecydowała

Bo ja zauważyłam tylko tę różnicę ,że jeżeli to mój znajomy to ok. a inny to be be

A co do anonima to nie popieram takich listów, ale On czy Ona nie mówil nic o tym że u pani Wandy psy mają źle tylko o ilości szczeniąt w tym krótkim czasie, ja przyznam też byłam troche zszokowana tą ilośćią

i dlatego zaraz sprawdziłam na stronie!Ja i tak będę trzymać kciuki za malych szczęściarzy i mamuśkę niech zdrowo rosną i pozdrawiam Ewa podpisuję się ,żeby niebyło ,że anonim,

bo napewno mnie wyciepło