Cioteczko - pięknie wyglądacie !! zdradź prosze receptę na zachowanie takiego wigoru i młodzieńczej werwy! (tzn. dla mnie, bo Drix dalej jak duży szczeniak)
Roxa bardzo dziękuje za słowa uznania. Zachwycacie się jej ogonkiem? No cóż przez wrodzoną skromność nie zaprzeczymy, że ogon mamy cudny No to pozacwycajcie się jeszcze troszkę - to takie miłe Im tę podobał się mój ogon Ty mały nie podchodź za blisko, bo cię zmiotę jak machnę ogonem
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy nas odwiedzili
Boziu...ten ogon....Normalnie wyjść z podziwu nie mogę.Im bardziej oglądam tym bardziej podziwiam... Pękam z zazdrości.Cyba jednak wygrzebię jakieś futro w szmateksie,potnę na kawałki i Freudowi na to coś na końcu będę zakładać.Może ktoś się nabierze?
Roxanka napisał(a):... a swoją drogą to też fajne miejsce na zorganizowanie spotkania. Leśne ścieżki w sam raz dla bernusiów. ....
Roxa w kapuście super Szkoda nie wiedziałam że będziecie tak blisko nas Ula miejsce jest fajne ale o tej porze roku bo w sezonie strasznie dużo tam ludzi i ciężko psa ze smyczy puścić ale daj znać jak bedziecie następnym razem