Niusław w tym tygodniu króluje w forumowym kalendarzu, a ja postanowiłam troszkę odświeżyć jego galerię [w końcu odzyskałam normalne połączenie z internetem!!!]
PAN NIUSŁAW
górny wiatr
boczny wiatr
jesień na wsi z berneńczykiem w roli głównej
i jeszcze jedno z tych formalnych
a teraz te mniej formalne ulubione miejsce do spacerowania... czyli najszczęśliwszy Nugat na świecie
i ostatnie, które dołączyło w tym tygodniu do grona moich ulubionych - Pan ObieżyŚwiat
a ja w końcu mogę na spokojnie posiedzieć i poczytać forum musze przyznać, że mi go brakowało, nic nie wiedzialam co sie dzieje w bernenczykowym świecie
oj Natalia żałuj, że nie widziałaś tego pięknego niebrudzącego sie Nuśkowego krawata po tym spacerze
Marta dzięki ta piękna wieś, to tylko ten domek, który jakimś cudem zachował się jeszcze wśród zwykłych szarych normalnych domów.
Nie umiem robić fajnych zdjęć krajobrazom, zawsze skupiam się na Nugacie jak biorę aparat na spacer. Moze jutro rano zabiorę aparat ze sobą i uda mi sie zrobić coś ciekawego, zobacze.
Kasia może byś tak kiedyś przyjechała do nas z Nugatem i aparatem Mufka też by chciała takie piękne zdjęcia mieć Naprawdę wszystko jak z bajki... piękny Pies, piękne krajobrazy...
Asia nie ma sprawy, jeśli plany nam się ziszczą to planujemy wybrać sie w Wasze strony na wakacjach bo zakochałam sie w tamtych okolicach. Ale żeby mieć takie same zdjęcia jak Niusław to pewnie bedę musiała zabrać i te domki, i te wzniesienia, i te wszystkie nasze piękne krajobrazy ze sobą, a to już może być trudne
Kasia już ja jakieś ładne krajobrazy zorganizuję U nas też się coś ładnego znajdzie tylko na moich zdjęciach już tak ładnie nie wygląda A do nas zaproszenie macie nieustające - to wiesz
Kasia, ale to Twoje psisko wyglada na zadowolone. Gdzie macie takie laki do szalenstw psich? Super sesja. Jesienne zdjecia z bernami maja w sobie to cos :)
a ja sie nie zgodze Kasia co to ma być - raptem 7 zdjęć czuje się jak na odwyku, DAWAJ GO WIĘCEJ !! aaa, śliczne zdjęcia na pierwszym popostu powalający ! w Nuśkowej galerii zawsze brakuje mi słów zachwytu czochranka dla niebrudzącego się berna i czekam na fotki ..