Juz za tydzien odbieram malucha z hodowli Nasza Radosc

Mam nadzieje, ze "babcie" psiakow - Ewa z Bostonem i p. Magda nie maja nic przeciwko, jesli wkleje tu kilka zdjec dzieciaczkow

pozdrawiam serdecznie
katarina1 napisał(a):teraz widać , śliczne są![]()
ja niestety też miałam problem z wyborem, najlepiej jakbyś tam pojechała, ten który pierwszy przyjdzie i posiedzi z Tobą ....to zabieraj i "uciekaj"
katarina1 napisał(a):teraz widać , śliczne są![]()
ja niestety też miałam problem z wyborem, najlepiej jakbyś tam pojechała, ten który pierwszy przyjdzie i posiedzi z Tobą ....to zabieraj i "uciekaj"
Aga-2 napisał(a):Tak, skoro Ty nie możesz wybrać, to może Ciebie któryś wybierzeMordki mają cudne wszystkie. Rzeczywiście - wybór trudny
Fusia napisał(a):Mam nadzieje, ze ktorys mnie wybierze i nie uciekna gdzie pieprz rosnie
Mira napisał(a):Witamy (troche dalsze, ale zawsze...) rodzeństwo !!!
Mama Mirka jest z hodowli Szczęście Kaliny a tata z O Mój Ty Smutku
Fusia napisał(a):Mam nadzieje, ze ktorys mnie wybierze i nie uciekna gdzie pieprz rosnie
Podejrzewam że będziesz miała problem, którego nie brac
katarina1 napisał(a):ja powitanie przerabiałam 3 dni temu![]()
posłanie dla maluszka, chociaż Goliacik tam teraz przekąsza sobie smaczka, śpi raczej na płytkach, kocyk, piszcząca zabawka, sznurek-zabawka jakis gryzak, szczotka dla maluszka(tzw zgrzebło jeżeli się nie mylę), najlepiej zakończona kuleczkami, przytulanka
karmę pewnie dostaniesz na początek z hodowli, no i przydaje się coś z rodzinnego kojca, ja miałam kocyk, który teraz Goliatek podsikuje
dużo miłości i cierpliwości
katarina1 napisał(a):... najlepiej jakbyś tam pojechała, ten który pierwszy przyjdzie i posiedzi z Tobą ....to zabieraj i "uciekaj"
Apcik napisał(a):na pocztątek jakiś kocyk , miske i zabaweczke.a reszta to po przyjezdzie już maluszka do domku bo niektore hodowle daja wyprawke maluszkowi na pierwsze dni
.. karme powinnaś dostać..
a po reszte wybrałabym sie pózniej..
ale to moje zdanie
moj w pierwszy dzień dostal od nas kocyk, zeby mial na czym spac(i tak spał obok) i stara miske od kota![]()
a potem wszytsko pokolei
katarina1 napisał(a):musisz go poczuć serduszkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości