Bonka superzasta A na przedostatnim zdjęciu wygląda jak siostra Horacego - on też w roślinkach (nawet podobnych ) pieczywko lubi sobie skonsumować Strasznie słodka z niej dziewczynka I duuuuuża
Pięknie Bonka juz taka duża! A wsp[ólne zdjęcie na końcu śliczne! My troszkę ze zdjęciami Credka sie zaniedbaliśmy ale mamy na wytłumaczenie to że mamy sajgon na budowie - zawrotne tempo:) Głaskanka dla Bonki
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Co do wielkości Bony, to muszę Wam powiedzieć z przerażeniem, że moja maleńka ma 39kg Oczywiście już któryś dzień z rzędu jest na diecie odchudzającej zgodnej z Waszymi radami. Wróciłem do gotowania ryżu, warzyw i skrzydeł kurczaka. Bona chętnie zjada tylko ciągle głodna chodzi
Ja tam mocno się nie znam,ale jak zaczęłam karmić Nerę gotowanym,to utyła Odchudzałyśmy się jedząc mniejsze porcje suchej karmy.No i ruch-spacery,pływanie i takie tam.Na mój rozum,łatwiej na suchym,bo dokładnie wiesz czego i ile zjadła.Przy gotowanym nigdy tak naprawdę nie wiedziałam ile jej dać,żeby nie było ani za dużo ani za mało No i po co rozpychać żołądek "wypełniaczami"-ryż,kasze itp