Szam napisał(a):Arden, zrob porzadne zdjecie to raz.
Jak tylko będę mogła jechać z psem gdzieś dalej - niestety z racji studiów i braku samochodu jestem uwiązana na miejscu
Słyszałam o tym - niestety chwilowo nie wiem, gdzie mogę ten środek zdobyć, u nas nikt o tym nie słyszał, jak zwykle.
Plus muszę zgromadzić fundusze, bo to trochę droższa zabawa jest
Docsimon to nasze stałe źródło Chondrocanu

Jak tylko skończymy to opakowanie, chcę zmienić na Gelacan, ale myślę nad Cortaflexem.
- moznaby sprobowac homeopatii, nie zaszkodzi typu Traumel, Zeel, Discus Compositum z Heela,
Te środki są przeciwzapalne/przeciwbólowe, lub już przy chorobie zwyrodnieniowej - powiem szczerze, że nie widzę sensu ładowania ich w psa, który nie ma ŻADNYCH objawów bólowych. Stosowałam je (bez większego efektu) u pierwszego psa, ale tam było to uzasadnione.
I ja bym poki co bardzo nie plakala, mlody pies, moze miec luzy w stawach, rosnie. Jedz do dobrego specjalisty, ktory go nie bedzie od razu chcial kroic. Do 15 mies. mozecie sporo zdzialac, na prawde.
Może mieć luzy w stawach - to co ma Amber, to już więcej już luzy, panewka jest jednak na tyle płytka że nie trzyma kości gdy pies idzie, stąd przeskakiwanie i taki a nie inny wynik badania ortopedycznego.
Możesz mi wierzyć ze będę robić wszystko, co się da, nie tylko do 15 miesiąca ale przez całe jej życie.