Zdjęcia obiecuję wstawić jak się nauczę to robić

Niestety nie mam z ostatniej wystawy

Trudno jest wystawiać psa i jeszcze robić zdjęcia
Towarzyszki szukam, gdyż mamy ogród gdzie spokojnie dwa Appki by się pomieściły, zresztą własciwie codziennie i tak dodatkowo chodzę ja lub ktoś z rodziny na spacery. Czasem nie ma kto rzucać Bacy piłki, bądź wszyscy są poza domem i byłoby lepiej dla Bacy z towarzyszką. A tak naprawdę to Bacy jest poprostu za mało

Wszyscy sie biją kto z nim będzie spał, tak niestety śpi z nami w łóżku

Rodzice go rozpieszczają, straszny z niego pieszczoch.
Co do wystaw to do tej pory sędziowie byli wyrozumiali, raz przegraliśmy w porównaniu z 6 letnią suczką ale pani sędzina bardzo długo się zastanawiała bo mówiła, że Baca ma idealną budowę, dużo lepszą niż ta suka, tylko że ona chodziła 'wystawowo'.
Asia78 a wiesz może kto będzie Was oceniał? Naprawde nie musisz się przejmować bo będzie dobrze

Najlepiej sie nie stresuj bo Appki czują to świetnie i też są niespokojne i wtedy na ringu wogóle nie chcą nic robić. Ja niestety bardzo sie stresuję (tak mi zostało po zawodachsportowych) i próbuję to maskowac przed Bacą ale on czuje to świetnie i też jest przez to niespokojny. A nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny go wystawiał bo wtedy nawet 5 sek by na ringu nie wytrzymał